„Книжарницата край плажа“ от Бренда Новак– трогателна история за новото начало и магията на книгите

Три поколения жени намират сила да се изправят заедно пред проблемите си и да продължат с чисто сърце напред.

„Книжарницата край плажа“ от Бренда Новак– трогателна история за новото начало и магията на книгите

Бестселъровата писателка Бренда Новак – автор на над 50 заглавия, които веднага оглавяват класация на New York Times – се появява за първи път на български език със самостоятелен роман за семейните тайни, новото начало и магията на книгите!

„Книжарницата край плажа“ от Бренда Новак– трогателна история за новото начало и магията на книгите

"Книжарницата край плажа" е нестандартна и трогателна история, в която три поколения жени се изправят лице в лице с травмите на миналото си и намират път една към друга.

Изминали са 18 месеца, откакто съпругът на Есен Дивач е изчезнал безследно в Украйна. Няма никакви данни за последното му местонахождение, а всички опити на младата жена да разбере какво се е случило, удрят на камък.

Напълъно съкрушена и обезверена, тя трябва да намери сили да продължи напред заради двете си деца – 16-годишния Кейдън и 17-годишната Тейлър. Затова тримата се оправят към малкото морско градче Сейбъл Бийч, където майката на Есен – Мери – има своя собствена книжарница.

Всеки един от тях се надява да намери утеха в солената прегръдка на морето, но се оказва, че вълните не могат да отмият тайните, които всяка една от трите женипази. На страниците на книгите се крие ужасяваща истина, която Мери упорито крие от дъщеря си. Тейлър трябва да признае пред близките си неща, които заплашват да променят целия ѝ живот. А появата на някогашната любов на Есен – Куин – кара изтерзаното ѝ сърце да затупти отново въпреки мъката по загубения съпруг. Чувствата между тях избухват отново с пълна сила, но дали романтиката на морския бряг ще е достатъчна, за да намери сили Есен да загърби миналото. Може ли любовта да победи мрака?

В духа на творбите на Елин Хилдебранд и Meри Кей Андрюс "Книжарницата край плажа" умело съчетава разтърсваща семейна драма и романтиката на красивия фон на морския бряг.

Бренда Новак успява да нарисува оригинална и завладяваща история, в която се засягат някои от най-сериозните проблеми на съвременното ни общество и успява да ги поднесе леко и освобождаващо – като целувката на морски бриз. Така както морето и книгите успяват да излекуват всяка болка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay