„Неописуеми неща”от Джес Лаури –децата не изчезват просто така, нали?

Излезе„Неописуеми неща”, трилър от Джес Лаури, който ни пренася в едно по-просто време сред невинността на провинциална Америка, където таласъмите не се крият под леглото, а ходят сред хората.

„Неописуеми неща”от Джес Лаури –децата не изчезват просто така, нали?

По книжарниците вече можете да намерите "Неописуеми неща”от Джес Лаури – неочакван трилър, вдъхновен от истинска история, който ни връща в осемдесетте години. В атмосферата на романа можем лесно да намерим препратки както към класиката на Стивън Кинг "Неизживени спомени”, така и към хитовия сериал по Netflix "Странни неща”(Stranger Things).

Добре дошли в малкия град Лилидейл, щата Минесота! Едно от най-хубавите места за живот в провинциална Америка през новото десетилетие! Дните тук са напълно удовлетворяващи и човек може да намери всичко, от което има нужда!

Въпреки подреденото спокойствие на осемдесетте години обитателите на невинния малък град добре знаят, че нещо мрачно гние в сърцевината му. Млади момчета изчезват едно след друго без обяснение. А след това се завръщат... променени. Завърналите се са агресивни, склонни към насилие, непредсказуеми. Слуховете в провинциална Америка плъзват по-бързо от истината и скоро целият град шепти шокиращи истории.

„Неописуеми неща”от Джес Лаури –децата не изчезват просто така, нали?

Каси Макдауъл е на ръба на това да стане тийнейджър. Детството скоро ще започне да се отдалечава и на нея ще ѝ се наложи да си проправя път в объркващия свят на възрастните. Въпреки това тя има сравнително нормален живот– обича семейството си и фермата, в която живеят, харесва да ходи на училище и си пада по най-готиния пич в класа.

Опасностите обаче дебнат по периферията на живота, сред тъмните гори и по улиците на града. Много неща са трудни за обяснение като странните партита на родителите ѝ и необичайните гости, които те канят. Е, човек с времето може да им свикне. Но когато сестрата на Каси сама претърпява злокобна промяна, става ясно, че четирите стени на дома не могат да задържат опасността отвън.

"Неописуеми неща”(ИК "Сиела") е водовъртеж от смразяващи кръвта събития, вдъхновен от истинската история на родния град на авторката Джес Лаури. Когато на възрастните не може да се вярва, само децата на Лилидейл могат да се изправят срещу злото, за да оцелеят. Защото в този свят истината е непростима, а нещата, които не можеш да опишеш, са най-страшни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay