Благотворителният базар на Международен женски клуб – София празнува своя 25-и юбилей

Международен женски клуб – София подкрепи 30 социално значими каузи по повод своята 30-а годишнина

Благотворителният базар на Международен женски клуб – София празнува своя 25-и юбилей

Тази година ще се проведе 25-ото юбилейно издание на любимия и дългоочакван Ежегоден благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Събитието ще се състои на 1 декември 2019 г. (неделя) от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Билети могат да бъдат закупени онлайн, както и в мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

Освен 25-ия юбилей на Базара, през 2019 г. Международен женски клуб – София чества и своята 30-а годишнина. По този повод организацията подкрепи 30 социално значими каузи – най-големият брой в историята на клуба досега. Даренията се осъществиха с помощта на събраните средства от миналогодишното издание на събитието, които бяха в размер на 389 000 лв. и успяха да надминат всички очаквания на организаторите.

За да бъдат отбелязани двата юбилея подобаващо, Международен женски клуб – София ще подготви още по-мащабно събитие за всички почитатели на културата и традициите. 25-ото издание на Базара ще се проведе не в две, а в цели три зали на Интер Експо Център, като едната от тях е предвидена само и единствено за развлекателната програма на мероприятието, включваща редица местни и международни таланти.

За поредна година посетителите на любимото за всички събитие ще се съберат през първата неделя на месец декември, за да се запознаят с традиции и култури от цял свят. Oтделните страни ще представят своите ръчно изработени продукти, сувенири, шедьоври от националната им кухня, характерни облекла и разнообразни културни обичаи. По традиция всички събрани средства ще бъдат дарени за благотворителност.

Международен женски клуб – София реализира ежегодния си Базар с подкрепата на представители на международната общност в страната – посланици, представители на дипломатически мисии и техните семейства, както и благодарение на помощта на редица компании и многобройни доброволци.

Цената за стандартен билет за Базара е на стойност 5 лв., като за студенти и пенсионери е 2 лв. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена 12 лв., както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност 25 лв., който дава достъп до церемонията за откриване на Базара с всички официални гости, за които Международен женски клуб – София предоставя специални изненади.

25-ият Благотворителен базар на Международен женски клуб – София се провежда със специалната подкрепа на партньорите на организацията – Столична община, Inter Expo Center, M3 Communications Group, Inc., ЦУМ, Хотел "Метрополитън" и Новател.

За Международен Женски Клуб – София:

Международен женски клуб – София е организация с нестопанска цел със следната мисия: посрещане и подпомагане на новодошлите в България, задълбочаване на познанията за страната, насърчаване на добрата воля и приятелството сред членовете на клуба и оказване на финансова и материална подкрепа, насочена към социално значими каузи. Организацията се състои от 110 членове, които представляват 42 държави от цял свят.

Повече за Международен женски клуб – София може да откриете ТУК, както и във фейсбук страницата на Международен женски клуб – София

Повече за Базара може да откриете на ТУК

Билети за Базара може да закупите от ТУК

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay