Вижте новото видео на Михаела Филева и Свилен от "Остава"

Вижте новото видео на Михаела Филева и Свилен от "Остава"

Свилен Ноев и Михаела Филева представиха общия си проект "Хронометър". Песента е част от първия самостоятелен албум на Свилен - "Different" и вече има и видео, достъпно в YouTube.

"Искало ли ти се е да можеш да спреш времето в най-хубавия момент... Когато си наистина щастлив, обичан, здрав? Със съвместния ни сингъл "Хронометър" ще успеете, поне за няколко минути"  - това написа Свилен Ноев за новия си проект с Михаела.

"Хронометър" се появи в интернет пространството преди малко повече от месец. Музиката и текста са на Свилен Ноев и заедно звучат красиво и провокативно - карат слушателя да иска да ги чува отново и отново, за да намери своя смисъл в песента. Интересно, нетипично и много красиво е и музикалното присъствие на Михаела Филева в дуета.

Артистичната симбиоза между двамата доведе до логичното си продължение. По-рано тази година поп изпълнителката включи красиво акустично изпълнение на песента "Шоколад" в своя втори самостоятелен албум "Нова страница", който излезе през месец май.

Видеоклипът към песента "Хронометър" е на режисьора Bashmotion. Той успява да спре и да върне времето назад с помощта на актьорите Давид Крумов, Владислав Василев, Румен Зимбилев, Девора Крумова и Алена Аргирова.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay