Ева Пармакова и последниятй хит– със силна подкрепа от MTV Dance

"Runnin'" ена върха и на българската класацияв продължение на 8 седмици

Ева Пармакова и последниятй хит– със силна подкрепа от MTV Dance

Звездната колаборация на талантливото ни момиче Ева Пармакова с известния турски DJ HakanAkkus – "Runnin‘", се оказа любима не само на радиостанциите и музикалните телевизии у нас, но и на глобалния музикален канал MTV Dance. Анимираното видео към песента е получило мощна подкрепа от екипа редактори на известната музикална телевизия и от понеделник можете да го засечете по така желания от всички артисти ефир.

Хитовият сингъл беше лицензиран в още 6 държави, като най-голямо внимание привлече в Турция, а профилът на Ева Пармакова в Spotify вече е доминиран от слушатели от Истанбул, Анкара, Измир и Бурса. Парчето намери място в над 1000 плейлиста в Spotify, сред които един от най-популярните в Турция – HitDansи беше добавено още в New Music Daily, FutureHits и FridayFeelingна Apple Music.

"Runnin’” е проект, който дава силен тласък на българската музика извън границите на нашата страна. В парчето се преплитат два от най-актуалните стилове в музиката - Ева със съвременното поп звучене от българската страна и HakanAkkusс типичното ориенталско от турската. Безспорно това е една от най-успешните български песни в момента и е нормално да бъде забелязана и да зазвучи в много други страни.", коментират водещи музикални редактори у нас.

Това е второ видео на Ева Пармакова, което пробива в MTV Dance, след като в началото на миналото лято "Tell Me Right” с Fabrizio Parisi и Wah Tony също бе заложено на активна ротация в плейлистите на канала.

Гледайте Eva Parmakova x HakanAkkus – Runnin’ в официалния YouTube канал на "Вирджиния Рекърдс":

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay