Оригами, принтери и рокли

HP приятно ни изненада с отношение към модата

HP представи последно поколение принтери с нестандартна презентация и модно ревю с рокли от хартия, дело на нашумелия дизайнер Сърджан Кръстевски. Модерните принтиращи устройства ни спечелиха със стилен дизайн и широк спектър услуги в сферата на мобилния дигитален печат.

И Сърджан Кръстевски ни спечели - със своето ревю на рокли, създадени от от рециклирана хартия. Даровитият дизайнер за пореден път успя да ни изненада приятно със своите новаторски творения, изработени и декорирани, чрез разнообразни оригами техники. Самата хартия съдържаше изображенията и характеристиките на последното поколение принтиращи устройства.

Красавици демонстрираха с усмивка екстравагантните си премени. Всяка рокля бе придружена от стилен аксесоар - шапка, също измайсторена изцяло от хартия. Сетовете бяха украсени с хартиени пера, цветя, и къдри. Три от деколтираните рокли се придържат към асиметричния силует. Огромната панделка, продължаваща в пищен шлейф, изпъкна като кукленски акцент в една от визиите, изработени специално за пресконференцията на технологичния гигант.

Eкипът на HP за България успя да ни убеди в неразривната връзка между модата и най-новите технологични постижения. Приветстваме идейния и разбираем подход при представянето на последните им разработки в областта на принтиращите устройства.

Оригами, принтери и роклиСред богатата гама услуги ни впечатли възможността да изпращаме в движение документи и снимки от смартфона си, директно за печат, както и модерната технология, която успява да улавя шест отделни изображения на документ или дори триизмерен предмет.

Ако поддържате галерия или бизнес с антики, възможността за сканиране на 3D обекти и мигновеното им прехвърляне върху сайт, блог или онлайн каталог, е значим плюс и конкуретно предимство в свят на непрекъснато състезание с времето. А за роклите може само да си мечтаете. Или да ги видите в нашата галерия.

22 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 24.11.2011|14:42
Благодаря !!! :-)
3
Не е посочен 24.11.2011|14:20
Адмирации и от мен за Сърджан Кръстевски :) Както винаги непредсказуем и оригинален! Красиво представяне по най-подобаващия начин!
2
Не е посочен 24.11.2011|00:23
Поздравявам всички организатори за оригиналната и остроумна идея.Искам да изкажа и уважението си към талантливия дизайнер за страхотните облекла!!!
1
Не е посочен 23.11.2011|22:37
Благодаря за прекрасната статия!!! Прекрасна си Александра :-)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay