Скарлет Йохансон се завръща към емблематичната си роля на Черната вдовица

Първият вълнуващ трейлър на филма, посветен на Наташа Романоф, разкрива красива и разтърсваща история с огромно сърце

Скарлет Йохансон се завръща към емблематичната си роля на Черната вдовица

След 15 години трепетно очакване на 1 май 2020 един от най-обичаните герои на Марвел – Черната вдовица най-накрая ще получи своя самостоятелен филм. В Черната вдовица Скарлет Йохансон се завръща като емблематичната едноименна героиня, за да разкаже драматичната и емоционална история на Наташа Романоф и нейния път от опасен наемен убиец на КГБ, през агент на ЩИТ, до лидер на сломените Отмъстители и в крайна сметка до саможертвата ѝ в името на спасението на половината от живите същества във Вселената, унищожени от Танос.

Действието на Черната вдовица се развива малко след събитията от Първият отмъстител: Войната на героите, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Докато бяга от закона, Наташа Романоф, която може би за първи път в живота си е оставена да действа свободно и сама да взима решения за съдбата си, трябва да се изправи срещу демоните от мрачното си минало.

Първият впечатляващ трейлър на Черната вдовица предлага всичко, което феновете на Марвел очакват – визуално пиршество, екшън и драма, напрежение и мистерия, а в добавка и една красива и разтърсваща история, загатваща за филм с огромно сърце, точно като главната му героиня. Срещаме се с най-различни хора от миналото на Наташа, сред които са руският еквивалент на Капитан Америка Червеният пазител (Дейвид Харбър) и Йелена Белова (Флорънс Пю), която също е опитна Черна вдовица и е като нейна родна сестра. Какво точно свързва тези герои, кой е враг и кой – приятел, ще разберем този май, когато Черната вдовица нахлуе в кината.

За да се завърне за ролята на Черната вдовица, Скарлет Йохансон държи самостоятелният филм да е нещо наистина впечатляващо: "Не исках да е поредната история за раждането на герой. Исках да е нещо истинско, което се връзва с героинята – бях доволна от случилото се в "Отмъстителите: Краят". За да направим този филм, трябваше да има истинска причина. Надявам се да е едновременно експлозивен и динамичен, с всички страхотни елементи на жанра, но и да разглежда теми като съмнение, срам, съжаление…"
Режисьор на Черната вдовица е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите освен Скарлет Йохансон, Флорънс Пю и Дейвид Харбър, влизат Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Черната вдовица се завръща на 1 май в кината и IMAX.

Вижте трейлъра:

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay