Топлина, човечност и надежда в трогателния роман „Обещанието“ от Луси Даймънд

Новият роман на Луси Даймънд(автор на „Почти перфектната почивка“) – „Обещанието“ – подготвя читателя за емоционално лято по стъпките на изкуплението и истинската любов.

Топлина, човечност и надежда в трогателния роман „Обещанието“ от Луси Даймънд

По книжарниците вече можете да намерите "Обещанието" от Луси Даймънд – новия роман на авторката на "Почти перфектна почивка". Топлата, човешка история на Даймънд разказва за значението на семействата, които създаваме, обещанията, които се опитваме да спазим, и тайните, които мислим, че сме оставили в миналото.

Топлина, човечност и надежда в трогателния роман „Обещанието“ от Луси Даймънд

Когато Патрик Шепърд умира при неочаквани и внезапни обстоятелства, той оставя след себе си любящо семейство и брат, обхванат от съкрушителна мъка. За Дан Шепърд единственият начин да намери покой след последната вечер, прекарана с Патрик преди смъртта му – вечер, завършила с грандиозен скандал, заради който Патрик тръгва сам по тъмните улици и намира смъртта си – е да поеме делата на брат си и да помогне на семейството му да се справи.

Зоуи и децата ѝ са в безизходица. Животът им не просто е изтръгнат от корен заради внезапната загуба на Патрик, но и финансови неуредици, оставени от него, заплашват съвсем да ги изкарат от баланс. Зоуи не знае как да се справи. Колко точно не ѝ е казвал мъжът ѝ? 

Докато отчаяно се опитва да завърже отново връзките и да изгради мост между себе си и съсипаното семейство, Дан започва да разбира, че наследството на брат му не е толкова съвършено, колкото е било привидно. Патрик е имал тайни. Патрик е изричал лъжи.

Когато неочаквано разкрива тайна от миналото на брат си, която ще промени живота на всички негови близки, Дан знае, че рискува да разбие сърцата на семейството му отново. Готов ли е да поеме този риск след цялата вина, която има да изкупи?

Но някои тайни не са готови да останат в миналото.

Романът на Луси Даймънд "Обещанието" съдържа всичко в себе си – мистерия, романс и драма за семейството и куража да протегнеш ръка, дори когато сам скърбиш. Сърдечната и красиво написана история за любовта и скръбта показва силата да продължиш напред. Дори когато изглежда невъзможно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay