Трилърът, вдъхновил хитовия сериал „Зад нейните очи“, вече и на български!

„Зад нейните очи“ на Сара Пинбъра е зловещ и пристрастяващ психотрилър за тъмните тайни на един щастлив семеен живот

Трилърът, вдъхновил хитовия сериал „Зад нейните очи“, вече и на български!

Успехът на феноменалния трилър "Зад нейните очи" изстреля Сара Пинбъра сред най-популярните автори в десетки страни по света, а екранизацията на книгата по "Нетфликс" бе номер 1 в над 70 държави.

Трилърът, вдъхновил хитовия сериал „Зад нейните очи“, вече и на български!

Сега мрачната история на жена, оказала се оплетена в паяжината от лъжи, крепяща връзката на двама души, се появява на български в превод на Надя Златкова.

34-годишна жена влиза в бар. И случайно запознанство, което започва с клишираната уговорка "Без имена. Без професии. Без скучни разговори за живота.", се оказва началото на истински ужас, за който Луиз – самотна майка в Лондон и секретарка на непълен работен ден – не е подозирала.

Защото мистериозният мъж от бара се оказва новият ѝ шеф Дейвид. И, естествено, той е женен за неотразимата Адел, която успява да очарова дори шокираната Луиз.

Двете жени се превръщат в неразделни приятелки и малко по малко Луиз ще открие, че тази перфектна на пръв поглед двойка крие своите тайни. А трима души могат да пазят тайна, само ако двама от тях са мъртви…

Клишираният любовен триъгълник прераства в нещо много по-ужасяващо, чийто край се оказва безмилостен и напълно непредвидим.

Сара Пинбъра успява да създаде напрегната и оригинална творба, която приковава читателите от първата до последната страница в бързо ескалиращ трилър, в който обратите се сменят с главозамайваща скорост. Пъзел, който е почти невъзможно да наредиш и да се измъкнеш невредим.

Зловещ и все пак пристрастяващ, "Зад нейните очи"надзърта в най-тъмните кътчета на човешката душа.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay