Филмът, който ни грабна тази седмица: Романтичната комедия "Любов по върха на пръстите"

Филмът, който ни грабна тази седмица: Романтичната комедия "Любов по върха на пръстите"

Не сме ви споменавали, но сме огромни почитатели на европейското кино. Преди Ковид пандемията често обичахме да посещаваме прожекции в алтернативни кина, но днес за съжаление това става все по-трудно и далеч не е безопасно.

Затова се радваме, че телевизията често предлага такива опции и ни дава възможност да се насладим на филми от цяла Европа. Сред истерията на масовото кино имаме нужда да видим нещо различни, без излишен екшън, кървища и сензации. Именно за един различен филм ще ви разкажем днес. Като фенове на френските филми, бяхме убедени, че и този ще ни хареса. Нямаше как да не споделим с вас тази романтична комедия, с която да разпуснете в някой снежен следобед.

Филмът, който ни грабна тази седмица: Романтичната комедия "Любов по върха на пръстите"

Продукцията е от 2012 г., а събитията се развиват през далечната 1959 г. Държавата е Франция, а главната героиня Роз решава да напусне дома на баща си и да си потърси работа като секретарка в големия град. Тя се оказва ужаса секретарка, но пише толкова бързо на пишещата машина, че застрахователят Луи Ешар не оставя нещата така.

Той приема развитието на нейния талант като лична кауза и е твърдо решен да я направи световна шампионка по машинопис. Но има ли място любовта сред множеството набрани редове? На какво е готов г-н Ешар, за да постигне целта си? А готов ли е за истинската любов?

Няма да ви издаваме повече, защото филмът наистина е пленяващ и си залсужава да се види. Историята наистина ни грабна, а двамата главни актьори успяват да ни накарат да съперживеем с тях вълнуващото им приключение.

Ние гледахме филма по БНТ, така че все още имате възможност да му се насладите.

***

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay