Астрологична прогноза а 2023: Ще бъде ли по-добра от настоящата?

Астрологична прогноза а 2023: Ще бъде ли по-добра от настоящата?

В днешния епизод Краси Кирчева ще ни разкаже какво предсказват звездите за 2023 година. Гледайте, за да разберете кои дати са критични, кои ретроградни и на кои от тях да предприемете нова стъпка!

Можем ли да кажем, че звездите ни говорят?

В космоса има ритъм от честоти и планетите правят всичко станало. Затова често се отправяме към това правило, когато искаме да правим прогнози.

Какво следва през 2023 г.?

Следват няколко приятни неща. Обществените планети Юпитер и Сатурн често сменят знаците си, което дава една характерна пренастройка от това, което ни се е отдавало до момента до нови неща, което лесно се отключват. Сатурн е най-големият благодетел. Той ще смени знака си през 2023 г. и ще отговаря за това къде се искат повече усилия от нас, които пък ще ни се отплатят на по-късен етап. Планети като Плутон преминават през различен знак в период от 20 години. През 2023 г. Това ще се случи във Водолея и ще донесе драстични промени.

Доскоро светът бе по-ориентиран към производство, а националните чери останаха на заден план и станахме светски. Четяхме повече за известните хора, отколкото за близките ни. Сега нещата се променят за срок от 15 години. След като влезе във Водолей ще наблюдаваме предизвикателно поведение и много енергия. Отношението към секса ще стане по-свободно и ще се отворим повече към хомосексуализма. ЛГБТ обществото ще бъде анонсирано все повече в обществото.

Психологията ще излезе на повърхността. Очакваме по-голямо разделение в семействата и изолация на отделния индивид, ще се общува все повече и повече в социалните мрежи. Ще се зародят много граждански обединения, които ще се опитат да променят обстоятелствата.

Какво можем да кажем за войната?

Малко хора я очакваха, Овен някои астролози. През тази година, със слънчевото затъмнение на 20 април, изпадаме в една още по-опасна ситуация. Но може би не за същата война. Картата на това слънчево затъмнение много напомня на тази от 1939 г., пролетта т.е. Втората световна война. Тогава е имало затъмнение в квадрат с Плутон и това е било знак със жестоки действия. Но Плутон е бил в Рак, което значи, че се е воювало за земя. Сега, лунното затъмнение на 20 април е в знака на Овена, също в квадрат с Плутон, но във Водолей, който говори за информационната война, която достигна до всеки джоб. Ще се характеризира с пропаганда, разслояване, множество противопоставящи се обединения, които използват средствата за манипулация. Ще се воюва за това накъде се насочват мислите на хората. Ще излязат много скандали и тайни, ще осъзнаем, че ни пречат да се ориентираме в истината.

Това ще ни накара ли да станем по-будни и прозорливи?

Да, определено ще искаме повече информация и ще четем повече в Интернет. Астрологията ще излезе на преден план и ще бъде използвана от пропагандните машини. Ще има научни открития, които няма да влязат в действие. Водолеят е неспособен да направи действие и именно на това се дължи тази промяна. Това ни чака през следващите 20 години.

Ще бъде ли следващата година по-добра?

Много ми се иска да ви зарадвам, защото 2023 г. ще бъде годината на благосъстоянието, заради знака на Телеца. Това ще се случи след 16 май. До края на годината Юпитер ще е в този знак. Но някои от страните няма да могат да се възползват от тези блага. Преди това ще Юпитер ще е в Овен и можем да очакваме запазване на военните действия.

След 7 март, всички занимаващи се с изкуство, здравеопазване, религия ще имат две години, в които инвестират повече, а отблагодаряване за положения труд ще дойде след това. 

Юпитер в Телец ще даде повече екстри и щури модни тенденции - флорални мотиви например. Телецът празнува материалното, природата и биологичнте форми. Вкусът към минимализма ще отстъпи на вкуса към изтрещялото.

Кои планети ще бъдат ретроградни?

Ретроградните периоди на Меркурий са от 29 декември до 18 януари в знака Козирог. Особено чувствителни ще бъдат Близнаци, Деви и Козирози. Козирозите могат да извлекат ползи като завършат стари проекти. След това 21.04-15.05 в Телец -  Деви и Близнаци да внимават.  А в периода 23.08- 15.09 ретрградния Мркурий ще е в Дева, когато Близанци и Деви трябва да внимават.

Краси Кирчева посочи, че ще преживеем период с цели 7 ретроградни планети. Но кои ще бъдат те и кога ще се случи можете да разберете като изгледате новото ни видео. Освен това ще научите какво още ни чака през новата година и кои сектори и професии ще процъфтят.

Тук можете да посетите и сайта на Краси Кирчева, в който ще откриете каква е връзката между митовете и приказките с астрологията.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay