Жените, които казаха „Не“ на Playboy - част I

Playboy ли? Няма начин! - част I

 

Playboy – най емблематичното еротично списание на планетата, радост за очите на мъжете и трамплин към по-високи върхове в кариерата на сексапилните жени.

И макар милиони жени да са готови на всичко, за да изгреят като зайче на корицата на списанието, има една „порода“ дами, които не биха показали прелестите, които крият под дрехите си за нищо на света. Явно не всичко може да се купи с пари, за съжаление на Хю Хефнър.

 

Парис Хилтън

Започваме с може би един от най-изненадващите откази. Списанието така и не успява да я убеди, въпреки факта, че голото й тяло и домашните й секс преживявания могат да се свалят свободно в мрежата. Доста категорично звучи и обяснението й - "Да се снимам за Playboy? Няма да го направя никога. Защо ли? Защото аз съм Парис Хилтън".

 

Лейди Гага

Въпреки, че в голяма част от времето си Гага избягва носенето на панталони и това й носи много пари, тя категорично отказа офертата на Хю, който дори беше съобщил в Туитър за евентуална гола фотосесия на скандалната певица. „ Вижте, ако бях модел, щях да се съглася, но при мен всичко опира до музиката“, но си запази правото да си промени решението в някой бъдещ момент.

 

Линдзи Лоън

Американската актриса Линдзи Лоън отказа да се снима във фотосесия на Playboy за 55-та годишнина на изданието. Офертата към актрисата възлизаще на 700 000 долара. Представител на Лоън заяви, че ако става въпрос за голи снимки, отговорът е "Не", защото актрисата не иска да повтори историята с голата фотосесия за списание New York. По-рано Линдзи Лоън позира гола върху бели чаршафи, възпроизвеждайки последните снимки на легендарната Мерилин Монро.

 

Анна Курникова

Курникова не се поддаде на многобройните оферти на Хефнър. Тя бе категорична, че никога няма да се снима за Playboy, без значение от предлаганата сума. "Това не бе възможно в миналото, няма да е възможно и в бъдещето", заяви тя. От списанието не настояваха, след като тенисистката заведе съдебен иск срещу Penthouse, заради публикувани нейни папарашки снимки.

 

Бритни Спиърс

 

Хю Хефнър никога не е крил, че е изключителен почитател на поп звездата. Той я преследва с оферти от дълги години, но поне засега удря на камък в опитите си. Първоначално Хефнър предложи 2 милиона долара, постепенно стигна и до четири. Бритни обаче явно си има достатъчно и единственото, което засега предлага на Хю е приятелството си.

 

Кристина Агилера

Същата ситуация се повтори и с основната конкурентка на Бритни. През 2008 година Кристина получи предложение да свали всички дрехи от себе си за корицата на списанието, след като роди. Въпреки, че бе поласкана, тя категорично отказа, заявявайки, че това вече не е имиджът, който търси.

 

Нели Фуртадо

Канадската певицата също влезе в списъка с отказалите на Хефнър. Тя получи оферта за 500 хиляди евро, но отхвърли предложението. Интересното тук е, че Фуртадо получи оферта за снимки със дрехи. „ Предложението е изкушаващо и признавам, че гъделичка суетата ми и може би един ден бих но направила, но на този етап отговорът ми е „не“.


Дженифър Лав Хюит

Красивата актриса бе набелязана от Playboy в края на 2007 година. Тя получи офертата лично от Хефнър, който отказа да съобщи за каква сума става дума, но спомена, че е солидна. Джени обаче отхвърли предложението с мотива, че е прекалено консервативна личност, за да се покаже гола пред света. В интерес на истината, и до момента тя отказва да снима еротични сцени.

 

Кайли Миноуг

Изданието бе готово да брои 1,8 милиона долара на австралийското миньонче, за да го изтипоса без дрехи на корицата си. Поп звездата обаче така и не прие, заявявайки, че "това не е за нея". Малко преди това Кайли бе позирала в еротична сесия за "GQ", като се появи с поличка без бикини под нея. Певицата обвини списанието, че снимката е манипулирана, но така и не можа да спре издаването й.

 

Следва продължение ...

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay