Брад Пит: "Най-добрата роля на Анджелина е тази на майка!"

Актьорите говорят за личния си живот и кариерата си в общо интервю

Брад Пит: "Най-добрата роля на Анджелина е тази на майка!"

Рядкост е да видим Джоли и Пит в общо интервю, но именно това се случва в новия брой на WSJ Magazine's Innovators Issue. Двамата говорят за децата и семейния живот, обсъждат открито здравословните проблеми на Анджелина и разкриват подробности около новия им общ филмов проект, озаглавен By the Sea.

Анджелина коментира славата, както и факта, че общественото внимание никога не е я притеснявало. "Просто трябва да си сигурен, че все още си ефективен, въпреки цялата суматоха. Започне ли да пречи на живота ти, то тогава е лошо. Но на мен не ми пречи.”

Брад много добре разбира какво мисли жена му по въпроса и допълва, че тя няма нищо против вниманието на хората, но също така не може да се каже, че му се наслаждава кой знае колко. "Не мисля, че Анджи харесва чак толкова много актьорската професия. За нея това е по-скоро начин да покаже уважение към майка си, която живееше за изкуството. Тя откри истинското щастие и призвание в работата си като сценарист и режисьор извън светлините на прожекторите."

Актьорът споделя още, че най-добрата роля на Джоли не е някое филмово превъплъщение. Според него Анджи е най-добра в ролята си на майка. "Когато има свободен ден, тя става и веднага извежда децата на разходка. Няма значение колко е изморена, тя планира деня и го запълва със забавни занимания за всички. Може би аз съм по-големият лигльо от двамата, но тя определено владее сцената вкъщи.”

Анджелина твърди, че и двамата могат да се лигавят и забавляват с децата еднакво добре. "Денят ни протича нормално, вкъщи сме просто мама и татко. Ставаме, правим закуска. Доста често сме едни много лигави родители и децата ни го намират за адски смешно.”

Брад Пит: "Най-добрата роля на Анджелина е тази на майка!"

Разбира се, не всичко в живота на актьорите е перфектно. Анджелина претърпя редица операции, като превантивна мярка срещу появата на рак, тъй като стана ясно, че е силно предразположена към коварното заболяване. Актрисата споделя, че е направилa всичко възможно, за да увери децата си, че ще бъде добре.

"Искам да знам, че децата ми няма да се тревожат никога за мен. Уверявам ги, че съм добре и се шегувам с тях за това. Опитвам се да им обясня как стоят нещата. Единственото, което искам, е да не се притесняват за мен и да не чувстват, че трябва да ме обгрижват по някакъв начин.”

Брад също споделя мислите си относно трудния период, през който двамата успяват да преминат заедно. "Тя беше непреклонна, реши да се оперира и само след две седмици беше на операционната маса. Дотогава тя беше жена, която не знаеше дали ще доживее до 40-ата си година. Тя видя как баба ѝ, леля ѝ и майка ѝ се разболяха твърде млади и напуснаха този свят. Анджи цени живота и иска да извлече максимума от него заради децата ни и заради всички хора, на които иска да помогне.”

Двамата признават, че заснемането на общия им филм е било истинско предизвикателство, защото не е никак лесно да работиш с партньора си. Във филма те играят ролята на нещастна семейна двойка. Още по-интересното е, че започват снимките няколко дни след собствената си сватба.

Джоли признава, че цялото нещо е можело да завърши катастрофално. "За щастие, вечер се прибирахме при децата и забравяхме за тежкия снимачен ден. Вкъщи трябваше да се справяме със споровете между тях, разказвахме им приказки за лека нощ и така изключвахме целия негативизъм от деня и всичко преминаваше в любов.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay