Разочарованието от предложението...

Би ли се омъжила за мен?

Най-малко една трета от жените са недоволни от начина, по който техните половинки им предложили брак, показва нова анкета на американски специалисти.

 

Много от жените остават разочаровани от предложението за брак, което получават. Недоволството им се дължи главно поради липса на достатъчно романтика и оригиналност при поднасянето на пръстена.

 

Почти половината от анкетираните дами признават, че най-много се разстроили, защото половинките им не паднали на колене, когато им предложили да се омъжат за тях.

 

Мъжката част от участниците в проучването пък признават, че по време на предложението са били толкова развълнувани, че не можели да си съберат мислите и изобщо не се сетили да коленичат. 30% от момичетата споделят, че предложението не им се е понравило. 23% от жените се разочароват, че мъжете веднага издават новината на близките си, вместо да я запазят в тайна до последния момент. 48% от участничките не се оплакват от направеното им предложение. 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 09.05.2011|16:40
Щом все пак има мъже, които предлагат брак, няма за какво да се оплакваме. В днешно време повечето мъже чакат да се забременее приятелката им и тогава евентуално ѝ предлагат. Това е жалко! Къде останаха емоциите около сватбите? Къде отиде романтика?
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay