Вашият пълен хороскоп за пълнолуние и лунно затъмение в Телец на 8 ноември

Вашият пълен хороскоп за пълнолуние и лунно затъмение в Телец на 8 ноември

Лунно затъмнение, придружено от пълнолуние в Телец на 8 ноември е голямо астрологично събитие. Финалът е тук, предвещавайки дългоочаквания край на сезона на затъмненията. Казано по-просто, това пълнолуние ще доведе до дългоочакваните резултати от вашите романтични и финансови инвестиции. Темата на това Пълнолуние е честност и равнопоставеност, което може да накара някои хора да се оритесняват от теми, управлявани от Венера, като любов, пари и красота. Няма нужда да се страхувате от това, нито трябва да проектирате лоши чувства върху хората, които се отдават на удоволствието, стига те да не причиняват съзнателно вреда на никого.

Това Пълнолуние ще настъпи, когато Венера (управляващата планета на Телец) попадне в Скорпион. В този период ще изпитаме трудност да оценим радостта в живота. Вместо чисто блаженство, страхотните преживявания могат да бъдат горчиво-сладки. Трябва да бъдете внимателни със себе си по време на това пълнолуние. Просто бъдете хора.

Най-важното е, че и тези около вас ще се опитат да изразят човечността си, така че ще имате рамо, на което да се облегнете.

Овен

Опитвате се да докажете своята независимост на всяка цена. Но това не ви е нужно в момента. Запоменте, че никой не ви е забранил да изразявате чувствата си.

Телец

Подобно на Телеца и вие ще разчитате прекалено много на себе си. Това може да много освобождаващо, но по този начин се затваряте за света и потенциалните взаимоотношения, които можете да изградите.

Близнаци

Възможно е да живеете твърде дълбоко в интуицията си, до такава степен, че даизгубите връзка с реалността. слезте на земята, за да успеете да вземете най-добрите решения. Сега е отличен момент да продължите напред.

Рак

Внимавай с кого си представяте бъдещето. Може би просто флиртувате, но някои хора ви приемат много по-сериозно, отколкото си мислите. Не дължите нищо на никого. Пълнолунието може да ви поднесе изобилие от желания. Винаги ви е позволено да кажете не!

Лъв

Работата е неизбежна част от човешкия опит. Може да не мечтаете да се трудите неуморно, но пък идеите ви идват дори и насън. Отделяйте време всяка сутрин, за да записвате в дневник какво ви е минало през ума.

Дева

Ще имате много какво да си кажете със Стрелец. Понякога се колебаете дали да се изразите искрено и точно сега се въздържате необосновано. Това пълнолуние носи послание за интелектуализацията на чувствата. Уведомявате ли хората как се чувствате или се самоизолирате?

Везни

Планетите са подредени в дома на интимността и ценностите във вашата карта, което предполага липса на мотивация за търсене на външен комфорт. Ако вие или някой друг се движите по непоследователен начин, помислете защо може да е така. Бъдете търпеливи и осъзнати.

Скорпион

Това Пълнолуние ви позволява да разпознаете вашите стандарти и лично развитие около взаимоотношенията. Няма нужда да бързате, за да пуснете някого до вас, нито е нужно да го отблъсквате. Позволете на хората да се разкрият пред вас и след това отговорете с решение, което не се основава на емоционални импулси.

Стрелец

С наближаването на зимните месеци е изключително важно да се отнасяте добре към себе си. Отнесете се любезно по време на това лунно затъмнение и пълнолуние. То ще ви поднесе изобилие от вкусни ястия. Насладете се!

Козирог

Звездите подсказват, че във вашето царство се случва някаква неприятност. Може би флиртувате с някого, когото знаете, че не трябва. Не разчитайте на това, че ще остане тайна. Това лунно затъмнение ни напомня, че това, което трябва да бъде разкрито, ще бъде разкрито във времето. Бъдете умни!

Водолей

Уверете се, че сте свършили цялата работа. Свободата да правим каквото искаме, стига да изпълняваме задълженията си, е страхотна. Просто се уверете, че наистина изпълнявате задълженията си: посещавате фирмени събития и поддържате контакт с колегите си.

Риби

Тази година вашето призвание е да говорите. Натрупали сте много знания и следващата ви стъпка е да поемете рискове. С тези ходове ще бъдете в полза на другите. Задавайте въпроси, които смятате за глупави, защото някой иска да знае отговора. Може да не се изразявате перфектно, но това не е гаранция за всеобщ успех.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay