Вдъхновяващата история на Анна Члумски

Вдъхновяващата история на Анна Члумски

Видяхме Анна Члумски за първи път като сладкото момиченце във филма "Моето момиче" и след този успех се очакваше да стане голяма холивудска звезда.

Индустрията обаче й обърна гръб до такава степен, че да я накара да подаде оставка и да се оттегли, за да има нормален живот.

После обаче Члумски се завърна на екрана.

Прочетете вдъхновяващата история на Анна Члумски: 

Тя е родена на 3 декември 1980 г. в Чикаго, САЩ, и прави първите си стъпки в актьорството през 1989 г., но едва 2 години по-късно Холивуд научава името й. През същата година тя участва заедно с Маколи Кълкин във филма "Моето момиче", филм, който предсказва обещаващо бъдеще в индустрията и на двете деца.

Вдъхновяващата история на Анна Члумски

Прогнозите се сбъднали за Маколи Кълкин, който в крайна сметка изигра Кевин Маккалистър в "Сам вкъщи". Но Анна Члумски не успяла да получи толкова голяма роля, въпреки че била също толкова талантлива. Някак си възможностите за работа и личният й опит в очите на обществеността не били толкова добри, колкото тези на нейния колега. 

Как индустрията й обръща гръб

Въпреки успеха на филма, който донесе слава на Члумски, тя участва само в няколко телевизионни предавания. 

Сега, като възрастна, тя размишлява върху ефектите, които ранната слава имала върху нея. "Едва като възрастна открих някакво чувство за надеждност или сигурност. Когато бях дете, те не съществуваха, защото се продавах”, признава Члумски.

Ново начало

Нейната нужда да се измъкне от света, който я отхвърля и не й позволява да има живота на нормално дете и тийнейджър, била повече от достатъчна, за да остави всичко зад себе си и да тръгне да търси съдбата си. Посещава Чикагския университет и завършва международни изследвания през 2002 г. Там тя среща настоящия си съпруг, за когото се омъжва през 2008 г. и имат 2 дъщери, Пенелопе и Клара.

Члумски се премества в Ню Йорк и проверява факти за голяма фирма за преглед на ресторанти, работи и като редакторски асистент, но въпреки че искала да живее тихо, далеч от камерите, светлините на Бродуей събудили отново любовта й към актьорството. "Мислех, че няма да бъда актриса. Преместих се в Ню Йорк веднага след колежа и видях много шоута на Бродуей, които ме вдъхнови да опитам отново", признава тя.

Завръщането

Завръщането й на екрана беше бавно, но стабилно. Тя се появи в телевизионни предавания и беше част от някои епизоди на Закон и ред и Ханибал, но именно нейната роля в комедийния сериал, Veep, доказа на всички, че Члумски се завръща. Тя беше номинирана за 6 награди Еми за тази роля през 7-те години, в които беше в ефир.

През 2022 г. тя скочи на борда на една от най-големите стрийминг платформи в света, участвайки в Inventing Anna, хитовата поредица на Netflix, продуцирана от Shondaland, продуцент на големи хитове като Grey’s Anatomy и Bridgerton.

Ново начало

"Трябваше да се подготвя и да знам, че съм достатъчно силна, за да упорствам и достатъчно рационална, за да осъзная, че човек може да получи всякаква роля и това не означава, че е лична. Това не означава, че си лош.", казва тя за новия си подход към кариерата, която толкова обича, и се радваме, че отново я е избрала.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay