Внимание! Откачалка нахлува в кината на фаталния петък, 13 ноември

Размяна на тела, която реже до кокал

Внимание! Откачалка нахлува в кината на фаталния петък, 13 ноември

Този ноември се оглеждайте за Откачалка – оригинален и провокативен поглед към изключително популярните филми, в които двама души разменят телата си. Дело на режисьора и сценарист Кристофър Ландън (Честита смърт, франчайза Паранормална активност),  Откачалкае чернахорър-комедия, в която неуверена в себе си тийнейджърка се разменя с безпощаден сериен убиец и има на разположение само 24 часа, за да намери начин да се върне в собственото си тяло и да спаси живота на своите приятели. И ето, че изразът, че в гимназията оцеляват само най-силните, става кърваво буквален.

17-годишната Мили Кеслър (Катрин Нютън, Секс накуково лято) е съвсем обикновено момиче, което се опитва да бъде себе си и да "оцелее" сред своите враждебно настроени популярнивръстници в гимназията Блисфийлд.Но когато тя е нападната от Касапина (Винс Вон) – печално известния сериен убиец, върлуващ в града, нейните училищни тревоги се оказват най-малката ѝ грижа. Мистериозен древен кинжал става причина Касапина и Мили да се събудят с разменени тела и младото момиче влиза в надпревара с времето,за да развали проклятието, преди смяната да стане необратима и тя да остане завинаги в туловището на възрастния маниак.

Внимание! Откачалка нахлува в кината на фаталния петък, 13 ноември

Единственият проблем е, че Мили изглежда като издирвания в целия град внушителен психопат, което доста усложнява мисията ѝ.С помощтана своите приятели – социално ангажираната Найла (Селест О‘Конър, Ловци на духове: Наследство), ексцентричнияДжошуа (Миша Ошерович, Щиглецът) и нейната любовна тръпка Букър (Юрая Шелтън, Портал на воините), тя измисля план как да спре кръвожадния убиец, който е открил, че младото женско тяло, с което се е добил, е перфектното прикритие за поредица убийства в нощта на бала.

Ще успеят ли Мили и приятелите ѝ да спрат Касапина, преди той да превърне гимназията Блисфийлд в кървава баня, и ще успее ли тя да се върне в собственото си тяло, преди да е станало твърде късно? Отговоритена тези въпроси ще открием сОткачалка на фаталния петък, 13 ноември, когато духовитатаи хаплива метафора за проблемите на тийнейджърите и трудностите на гимназиалния живот идва в кината.

Съсценарист на Откачалкае Майкъл Кенеди (Fox’s Bordertown), а продуцент е Джейсън Блум (Хелоуин, Невидимия). Изпълнителни продуценти са Купър Самюелсън и Жанет Волтурно. Във филма участват също Алън Рък (Наследници), Кейти Финеран (Защо жените убиват) и Дейна Дрори (High Fidelity).

Внимавайте! Откачалканахлувасамов кината от петък, 13 ноември.

Вижте трейлъра: 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay