"Любовните бележки излизат по-евтино от пръстен с диамант"

Аштън Къчър, забавен и романтичен

"Любовните бележки излизат по-евтино от пръстен с диамант"

Деми Мур и Аштън Къчър твърдят, че двойките трябва да отделят време, за да изразяват любовта помежду си, пише digitalspy.co.uk. Това е много важно за успеха на един брак.

Двойката, която сключи брак през 2005 г., се появи заедно в телевизионното шоу "Piers Morgan Tonight". По време на гостуването си Аштън Къчър е подчертал, че за него е много важно да знае желанията и нуждите на жена си.

"Ключът към успешния брак всъщност се крие в сериозната работа върху отношенията. Когато се стигне до брак, започват да се разграничава два типа хора. За едни крайната цел е била да се оженят. За другите - да бъдат женени, което е напълно различно нещо.", споделя Къчър.

Запитана дали съпругът ѝ е романтичен, Мур отговорила: "Бих казала да. Ако дойдете у дома, ще намерите на много места в къщата залепени бележки, върху които са изписани обяснения в любов или просто няколко хубави мисли." Къчър също отговорил на въпроса на водещия със следното: "Залепянето на бележки излиза доста по-евтино от пръстен с диамант."

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay