Ах, колко ги е страх...

Ах, колко ги е страх...

Колкото и да някои от нас да им се иска мъжете да са безстрашни и винаги да имат в задния джоб по едно гениално решение на всяка сложна ситуация - това съвсем не е така. Проницателният екип на Glamour Magazine е подбрал най-честите страхове на уж силния пол, които не е лошо да имате предвид ако случайно забравите, че мъжът до вас е... и хм, човек.

Ужасно сложно е за някои да избират вино в ресторант. Оказва се, че повечето мъже винаги се спират на най-неподходящата бутилка - евтина и с име невъзможно за произнасяне. Хъ-хъ.

Вторият страх, изведен от списъка е много забавен за нас, жените, но не съвсем несъдържателен - мъжете очевидно се страхуват да не се сдобият с женски... гърди! А това никак не е сложно. Достатъчно е повечко хапване, на каквото много от мъжете не отказват и никакво желание да посещават фитнес залата. И воала! Самочувствието на мъжете е мъртво, благодарение само на малко повечко мазнини в горната част на торса...

В ерата на еманципацията сякаш и мъжете отвръщат на удара и отказват да шофират, поправят битови повреди и какво ли още не. Уж все мъжки неща. Спокойно, дами. Glamour твърдят, че има още такива, които държат да се справят с досадните задължения, та дори се притесняват да не би да не успеят в някое от тях. Поредният страх е жените да не разберат, че не знаят как да се справят със счупения шкаф. Сладко, нали?

Мъжете са си мъже. И колкото и да си мислим, че са над нещата, те понякога се страхуват от такива прозаични неща като да не бъдат запленени от някои женски сериал. Не вярвате? Ето и доказателствата: това са "Сексът и градът" и "Анатомията на Грей".

Поредният страх, този път съвсем сериозен - мъжете се ужасяват от факта, че могат да не бъдат достатъчно добри бащи. Например... дали бигха забравили детето си в кръчмата?!

Мъжете хич не обичат ходилата си. И по този повод, логично, ги е страх да не би и вие като тях самите, да не ги харесвате и дори да ги смятате за отблъскващи.

Знаете ли къде е слабото място на мъжа? Не, не е това. Има нов фаворит в класациите със страховете - неговият компютър. Ужасната мисъл да не би да history-то на машината му да изникне точно пред очите ви... ето това не му дава мира. Ужасът настъпва и когато го помолите да вземете за малко компютъра му.

Останалите страхове до края на класацията са свързани с възможния сексуален неуспех или възможното след някоя и друга година оплешивяване.

Най-благ за жените, обаче, е последният в списъка, а именно: те мислят, че в един прекрасен момент жените просто осъзнават, че са по-силни от мъжете и спират да се нуждаят от силна ръка до себе си. Дали наистина са прави да се страхуват от превъзходството ни?

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay