Беати Принслу подкрепи Адам Ливайн на първата му изява след изневярата

Беати Принслу бе забелязана зад кулисите на концерта на Адам Ливайн с Maroon 5 в Лас Вегас в събота вечер, предава Page Six.

Изпълнението отбеляза първата публична поява на Ливайн, откакто той беше обвинен в изневяра на бременната си съпруга, изпращайки предизвикателни съобщения до различни жени чрез в Instagram.

43-годишният Ливайн излезе на сцената в MGM Grand Hotel през уикенда като част от благотворителната гала на Шакил О’Нийл, The Event, на която присъстваха звезди като Роб Гронковски, Камил Костек, Логан Пол и Флейвър Флав. О’Нийл, който преди това похвали Ливайн на фона на скандала, публично изрази подкрепата си певеца, по време на събитието.

"Адам е мой приятел от много време. Винаги си казвам, че не мога да бъда лицемер. Аз не бях най-добрият съпруг на света, така че това, че имам голяма платформа в момента, не ми дава право да бия други хора. Страхотен е, прави нещо за децата, винаги е бил такъв. Радвам се за него. И му желая късмет.", обясни легендата на NBA.

Бившият играч на Лос Анджелис Лейкърс се позова на скорошните твърдения, направени от модела Съмнър Стро, който, заедно с няколко други жени, обвини Ливайн в изпращане на пикантни съобщения през Instagram.
Стро твърди във видео, споделено в TIkTok, че е имала едногодишна връзка с женения музикант, който споделя има две деца с Приснлу. Супермоделът в момента е бременна с третото им бебе.

По-късно Ливайн призна, че е изпращал съобщения, които "прекрачват границата" в изявление, споделено в Instagram Стори. Той обаче отрече да е имал любовна връзка.

Въпреки острата публична реакция, Ливайн и Принслу излизат публично.

Ангелът на Victoria's Secret беше снимана да държи ръката на съпруга си на няколко пъти след скандала и дори изпрати фино послание, носейки риза, на която пише "Любов".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay