Всяка уважаваща себе си жена не трябва да пести от тези неща

Всяка уважаваща себе си жена не трябва да пести от тези неща

Когато една жена обича и цени себе си, тя купува качествени неща за себе си. Освен това, евтините продукти могат да бъдат лоши не само за самочувствието, но и за здравето. Например, евтиният матрак може да навреди на стойката ви, което е по-трудно да се коригира, отколкото просто да се купи добър матрак. А един стар кейс за телефон може да съсипе добре обмислена визия. Списъкът продължава...

Ето няколко неща, от които никоя уважаваща себе си жена не трябва да пести:

1. Качествен матрак

Неправилно подбран матрак може да стане причина за хронична умора и това е много лошо, като се вземат предвид забързаните графици на съвременните жени. Освен това, той може да ви даде лоша поза.

Производителите и лекарите препоръчват смяна на матрака на всеки 8 години, защото става прекалено мек и отпуснат и не може да поддържа правилно S-образната крива на гръбнака.

Как да изберем правилно матрака:

Ако нямате проблеми със съня, изберете матрак, изработен от мемори пяна - той осигурява комфорт във всяка позиция, като поема формата на тялото. Ако сте от онези хора, които се движат и обръщат по време на сън, по-твърдият матрак ще бъде по-добър избор.

2. Кейс за телефон

Хората около вас ще забележат как изглеждат детайлите. Ето защо не трябва да се опитвате да спестите пари от този аксесоар. Освен това в днешно време на пазара се предлага широка гама кейсове за телефони.

Но дори и най-скъпият кейс ще загуби блясъка си след известно време. Затова просто трябва да го смените.

3. Вода

Опасно е да пиете чешмяна вода, защото може да не е подходяща за пиене. По-добре е да си купувате бутилирана вода. Не пестете пари от вода...

4. Качествени десерти

Всички знаем колко е вредна захарта. Освен че разваля фигурата ни, вреди на кожата, на стомашната лигавица и т.н. Ако не можете да се откажете от сладкишите изцяло, позволявайте си от време на време, но си купувайте само качествени десерти, направени с качествени продукти.

5. Боядисване на косата

Освен че уврежда косата и кожата на скалпа, евтината боя за коса води до лош цвят. Също така не трябва да пестите от фризьорски услуги. 

6. Грижа за ръцете

Ръцете са една от най-важните части на женското тяло и правят най-силно впечатление на мъжете. Не пестете пари, посещавайте маникюрист редовно и използвайте качествени кремове за ръце. 

7. Основа за грим

Основата е най-важната част от грима, поради две причини. Първо, основата е продуктът, който има най-голям допир до кожата ви, затова трябва да бъде качествена. Второ, без основа гримът ви няма да изглежда толкова добре.

8. Тампони и превръзки

Много е важно да не купувате тампони и превръзки от съмнителни производители. Можете да си докарате различни инфекции и възпаления, а никой не иска това, нали?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 8
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay