Какво яде модата?

Сподели галерията:

Според Vogue Япония се оказва, че модата е животно, което се храни с Doritos, McDonald's, хамбургери, пържено пиле, понички и какви ли не други вредни неща. Говорим за фотосесия със заглавие "Feeding My Fashion" от ноемврийския брой на модната библия. Японският ѝ вариант за пореден път доказа, че именно в него се появяват най-откачените и неконвенционални идеи. А моделът, който уж се тъпче с всевъзможни храни в името на каузата, е холандската красавица Бреге Хайнен. Тя е достатъчно експресивна, така че ще ви оставим сами да поразмишлявате върху темата за бързото ядене с нашата висококалорична галерия.  

Сподели снимката:
1 от 8
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 12.11.2012|10:39
Модата яде всичко, за което се плаща добре да бъде рекламирано, няма какво да си кривим душата.
2
Не е посочен 12.11.2012|10:37
Рекламата е майка да ти върви бизнеса,но ми се струва,че "модерните"не са чак толкоз глупави да се тъпчат с такива храни.
1
Не е посочен 12.11.2012|09:16
Модата се храни с най-рекламираните продукти, които нито са най-диетичните, нито са най-полезните. Истината обаче каква е, любимите ни модели не сърбат кола и не хапват боклучива храна, а пият фрешове, смутита, ядат зеленчуци, здравословни белтъчини и прочие. С две думи, това по кориците е един илюзорен свят на рекламата.
Специални оферти
Реклама от 3Bay