Кукленската мода на Prada

Сподели галерията:

Есенната колекция на Prada ни плени още с първата снимка, която видяхме. Признаваме си, първоначално вниманието ни прикова идейната фотосесия, а чак след това се заехме да разглеждаме дрехите, обувките и аксесоарите.
Моделите са съвършени, почти колкото кукли Барби. Може би дори повече. Перфектните им лица сякаш изобщо не са човешки, но може би точно това е замисълът на италианските дизайнери. Дрехите им също са като извадени от кукленска къща - малки обувчици, облекла с убийствена кройка и нереални аксесоари.
Сякаш наистина гледаме не модна фотосесия, а реклама на детски играчки. Много скъпи детски играчки.

Сподели снимката:
1 от 20
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 29.06.2012|12:19
Уникален замисъл и изпълнеие! моделите са сякаш замръзнали в тези пози и наистина наподобяват кукли! Относно дрешките - като изключим геометричния десен, другите си ги бива.
3
Не е посочен 29.06.2012|11:44
да , особено ако знаеш наистина как да ги съчетаеш нещата :)
2
Не е посочен 29.06.2012|11:01
Мисля, че създаването на облекло е много сложен процес, така искаш да изразиш себе си. Чанта или чифт обувки са добър начин да подчертаеш стилистично модела на дрехата!
1
Не е посочен 29.06.2012|09:32
честно казано,за мен подобни комбинации са твърде сме,даже ако не ставаше въпрос за Прада,щях да използвам израз от сорта на "не са естетически издържани и дразнят окото",но предвид марката,предпочитам да остана по-сдържана
Специални оферти
Реклама от 3Bay