Най-колоритните абитуриентски хрумвания

Сподели галерията:

В предпоследния ден от месеца на баловете събрахме най-колоритните хрумвания на български абитуриенти. Ще ви покажем какви начини са измислили младите за привличане на вниманието. Особено дамите мечтаят да са най-специални в своята бална нощ. За целта някои от тях са избрали рокля с животински принт.

Сподели снимката:
1 от 29
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



65
Не е посочен 29.05.2014|16:00
На снимка 24 е съседката ми, която имаше бал МИНАЛАТА година, не сега. Хайде, научете се да не използвате чужди снимки, за да напишете поредната статия. Относно роклите - има някои, които наистина са си малко по- "крещящи", но всеки човек има личен вкус - щом тези момичета се харесват, защо си правите труда да ги гледате ?
64
Не е посочен 28.05.2014|15:25
Поредната злобна, излишно негативна, псевдо-интелектуална статия на един сайт, достоен да брани достоверността на клишето за "женската злоба"....Понеже вече се итъркаха онези 5 - 6 наистина бутафорни снимки на полу - голите абитюрентки, сега вече решихте да съскате и на съвсем нормално изглеждащи момичета.Басирам се, че и Вие не сте изглеждали по - различно...
63
Не е посочен 28.05.2014|11:03
Това са БАЛНИ рокли хора - нормално е да са каквито са - екстравагантни и даже помпозни понякога. Момичета навлизат в зрялостта - нещо което вие явно сте пропуснали, щом такива статии има на бял свят писани от възрастни хора - да си купонясват на техния ден както си искат. И това, че сте прибавили момиче със забрадка като "подигравка" си е чиста проява на лош вкус от ВАША СТРАНА.
62
Не е посочен 27.05.2014|21:35
Какво Ви принуди в тези снимки да ви накара да направите тази статия? И с кое право Вие ще съдите кой и как се е облякъл на своята важна вечер? И изобщо знаете ли значението на думата "колоритен"?!? И да не забравяме значението на личен избор и свобода...И Вие ли сте най-безгрешните, че да коментирате останалите?!?
61
Не е посочен 08.06.2013|15:00
Е какво му има на момичето на последната снимка с червената рокля?!? Много си е добре даже.
60
Не е посочен 04.06.2013|00:41
Може би и всепризнатият дизайнер Роберто Кавали не разбира нищо от мода, защото налага леопардовия принт в моделите си. И ако от Вас зависеше, jenite.bg, моделите му никога нямаше да видят бял свят, защото според Вашите разбирания, животинския принт е проява на лош вкус и кич... Това, че на Вас тези модели не се харесват, не означава, че са лоши или че не струват. Какво грозно има в розовия цвят, в жълтия или в сатена...?! На Ваше място бих си сверила модния часовник, преди да коментирам: http://www.belladonna-bg.com/2011/01/roberto-cavalli-biography.html
59
Не е посочен 04.06.2013|00:14
И Роберто Кавали какво ли разбира от мода, като налага "смотания" леопардовия принт... :) http://www.belladonna-bg.com/2011/01/roberto-cavalli-biography.html
58
Не е посочен 03.06.2013|22:48
Мога да ви кажа, че момичето на 27ма снимка, с бялата рокля и цитирам 'аксесоарът, минаващ през челото' изглежда страхотно, стилно. Страшно глупава статия.
57
Не е посочен 02.06.2013|16:07
аз да ви отговоря,никой не е искал позволение,едното момиче е моята племенница,не ги е срам правят си своеволия,питам се какво ли печелят от болката на хората,защото мен ме заболя,като чета какви ги пишат.
56
Не е посочен 02.06.2013|15:52
искам да разбера кой ви разреши да се възползвате от личната снимка на моята племенница,по този начин ли ще си вдигнете рейтинга като допускате въз основа на това което пишете,да се дават обидни коментари и плюене по абитуриентките,да се оронва морала на тези момичета.Тази снимка която до статията ви е на моята племенница с светлия цвят и леопардовото и ДА аз се гордея с нея смея да заявя ,че е НЕДОПУСТИМО да бъде наричана проститутка,плашило,пошла душица или с други обидни епитети.Това,че роклята на някои хора не им харесва,не значи,че трябва да съскат от злоба,а просто да подминат снимките.Как ще се почустват тези майки които прочетат тези коментари.Сестра ми беше качила снимката в един конкурс,за който племенницата дори не знае.Може би леопардовото на вътрешната страна на шлейфа е причината тази снимка да се озове тук,този шлейф се маха за секунда защото е прикрепен с лепка,значи ако снимката беше без него,племенницата ми нямаше да бъде забелязана от вас.НЕ ПОДРОНВАЙТЕ АВТОРИТЕТА НА МОМИЧЕТАТА! И друг път преди да иземите лична снимка за да напишете статия си помислете добре!
55
Не е посочен 02.06.2013|15:50
искам да разбера кой ви разреши да се възползвате от личната снимка на моята племенница,по този начин ли ще си вдигнете рейтинга като допускате ваз основа на това което пишете,да се дават обидни коментари и плуене по абитуриентките,да се оронва морала на тези момичета.Тази снимка която до статията ви е на моята племенница с светлия цвят и леопардовото и ДА аз се гордея с нея смея да заявя ,че е НЕДОПУСТИМО да баде наричана-проститука,плашило,пошла душица или с други обидни епитети.Това,че роклята на някои хора не им харесва,не значи,че трябва да саскат от злоба,а просто да подминат снимките.Как ще се почустват тези майки които прочетат тези коментари.Сестра ми беше качила снимката в един конкурс,за който племенницата дори не знае.Може би леопардовото на вътрешната страна на шлейфа е причината тази снимка да се озове тук,този шлеиф се маха за секунда защото е прикрепен с лепка,значи ако снимката беше без него,племенницата ми нямаше да баде забелязана от вас.НЕ ПОДРОНВАЙТЕ АВТОРИТЕТА НА МОМИЧЕТАТА! И друг път преди да изземите лична снимка за да напишете статия си помислете добре!
54
Не е посочен 02.06.2013|15:24
Поредната статия без никаква връзка с реалността! Момичетата изглеждат прекрасно и не виждам причина да са злепоставяни по този начин. Писна ми да се бълват змии и гущери по адреса на хора, които не го заслужават. Научете се да си гледате в вашата паничка най-накрая!!
53
Не е посочен 02.06.2013|15:23
Поредната статия без никаква връзка с реалността! Стига сте злепоставяли момичетата изглеждат много добре. Нямате право да ползвате снимките им без тяхно знание и съгласие, нарушавате един куп закони по този начин!
52
Не е посочен 02.06.2013|10:25
Много мразя ей такива дето само завиждат някой от роклите си бяха много хубави все ми е на ума на вашите балове на какви плашила сте приличали ама тука много знаете и второ че не е правилно ДА ТЕГЛИТЕ СНИМКИ ОТ ФЕЙСБУК И ДА ГИ КАЧВАТЕ БЕЗ ПОЗВОЛЕНИЕТО НА ХОРАТА ОТ КОИТО СТЕ СВАЛИЛИ СНИМКАТА и ако те поискат наистина могат да ви осъдят!!!
51
Не е посочен 01.06.2013|17:59
Много помпозни и крещящи тоалети има, не е нужно чак пък толкова да се набиват на очи с тоалетите си.
50
Не е посочен 01.06.2013|16:57
Не се е минало без тези смотани леопардови щампи.
49
Не е посочен 31.05.2013|14:15
На мен ми харесват.
48
Не е посочен 31.05.2013|13:48
Страшни критици сте ей, Jenata.bg много искам да видя роклите от вашите балове, сигурно са били бели, черни или стандартното сиво, онова, което се слива с тълпата и с форма на чувал, без принтовете, които толкова рекламирахте, без секси цепки, които да покажат, че момичетата имат хубави крака, най-вероятно от памук, за да няма лъщящи материи, въпреки, че дори коприната има своя блясък. В галерията не видях едно момиче, което да изглежда зле, което да не е подбрало роклята спрямо фигурата си, видях рокли на мой приятелки, в други цветове. Видях дори рокли, които лично аз бил предпочела за моя бал... Супер много ми се иска, да ви видя вас и да мога ей така в 20 снимки да ви обясня кое не ви е наред, хейтъри такива...
47
Не е посочен 31.05.2013|12:07
На мен ми харесаха тези хрумвания на абитуриентите, оригинално се е получило.
46
Не е посочен 31.05.2013|11:55
е,нали цяла година съветвахте,че животинските принтове са много модерни, ето ви ги сега, не смейте да казвате,че изглеждат лошо момичетата.
45
Не е посочен 31.05.2013|11:31
и аз се чудих дали някой взема позволение да ползва снимките?! не изглеждат лошо момичетата,ужасни сте станали. да предишните от миналата година бяха потресаващи,но сега какво толкова виждате?! или просто идеята е да се пише нещо!?!?!?
44
Не е посочен 31.05.2013|00:42
Има точно 1-2 отвратителни рокли и всички останали са си съвсем нормални... хора без работа.. не търсете косури поне !!
43
Не е посочен 30.05.2013|22:59
Може ли някой да ми каже на снимка номер пет третото момиче кое точно е пошло и колоритно? Вие, хора, въобще запознати ли сте със значението на тази дума?! Роклята на девойката е къса, изчистена и елегантна. Определяте я за пошла само заради изборът и на цвят ли? Извинявам се много, но аз не виждам по нея пера, леопардови щампи, нито пък шлейф, влачещ се два метра след нея! Пайети или брокат също не виждам, така че какъв е проблемът? Признавам, пристрастна съм, девойката ми е приятелка и държа да кажа, че е една изключително интелигентна личност, а тоалетът и беше един от най-стилните- не виждам причина да я сравнявате с рокли торти и оперения, само защото харесва розовото и е решила да се облече така за една нощ в живота си. И още нещо: Вас кой ви определи за критици? Едно е да седнете и да си ги разглеждате сами и да обсъждате с приятели, съвсем друго е да вземате снимки от фейсбук без знанието И РАЗРЕШЕНИЕТО на техните собственици!
42
Не е посочен 30.05.2013|22:55
Може ли някой да ми каже на снимка номер пет третото момиче кое точно е пошло и колоритно? Вие, хора, въобще запознати ли сте със значението на тази дума?! Роклята на девойката е къса, изчистена и елегантна. Определяте я за пошла само заради изборът и на цвят ли? Извинявам се много, но аз не виждам по нея пера, леопардови щампи, нито пък шлейф, влачещ се два метра след нея! Пайети или брокат също не виждам, така че какъв е проблемът? Признавам, пристрастна съм, девойката ми е приятелка и държа да кажа, че е една изключително интелигентна личност, а тоалетът и беше един от най-стилните- не виждам причина да я сравнявате с рокли торти и оперения, само защото харесва розовото и е решила да се облече така за една нощ в живота си. И още нещо: Вас кой ви определи за критици? Едно е да седнете и да си ги разглеждате сами и да обсъждате с приятели, съвсем друго е да вземате снимки от фейсбук без знанието И РАЗРЕШЕНИЕТО на техните собственици!
41
Не е посочен 30.05.2013|22:54
Извинявам се много, на на петата снимка на третата девойка(отляво надясно)можете ли да ми обясните кое точно и е колоритно и пошло? Познавам я, една от най-добрите ми приятелки е и е изключително умна. Определяте я по цвета на роклята ли? Защото, извинявам се много, но роклята и не е нито тип "торта", нито с воалчета и коланчета, нито пък се влачи на два метра зад нея. Как точно се определя като пошла и какво според вас значи думата "колоритна"?
40
Не е посочен 30.05.2013|19:03
Много пошли душици, много!
39
Не е посочен 30.05.2013|18:14
Харесах си поне 5 модела,страхотни са.
38
Не е посочен 30.05.2013|18:11
Някои рокли са много красиви.
37
Не е посочен 30.05.2013|18:09
Може ли такова нещо , първо да сваляте снимки от фейсбук профилите на хората без тяхното разрешение , чували ли сте за закона за авторското право , авторите на снимките могат съвсем спокойно да ви осъдят за тази а и куп подобни статийки . Второ какви журналисти сте а и хора да се присмивате и осмивате моментните решения и постъпки на хората ,а и на всичкото отгоре според какви критерии оценявате облеклото на дамите , че го и критикувате показвайки го пред така наречените ви "читатели" .Престанете да съдите а погледнете себе си в огледалото и се замислете дали на вас ще ви е приятно да се видите в такава статия , пък било то и с депикселизирано лице . Трето на момичетата мисля че им е достатъчно осъдителното мнение на техните познати заради един или друг избор на тоалет , един не харесал това друг онова , като излезе с проста рокличка ,защо е толкова проста , като излезе с пищна защо е такава , хайде замълчете си и им пожелайте просто лек път и това е . Аман от мнения и критика ,всеки може да критикува , но не всеки да хвали
36
Не е посочен 30.05.2013|18:06
Може ли такова нещо ,първо от къде намиране въпросния снимков материал , много ясно че от Фейсбук ,но нямате никакво право да сваляте снимки без разрешението на техните автори , заради закона за авторското право , пък било то не изкуство а кич . Второ не всяко момиче има шанс да облече принцеската рокля повече от веднъж , а всяка дама ще се съгласи с мен , че иска да бъде поне веднъж принцеса във СВОИТЕ ОЧИ , а не в чуждите . Трето погледнете се първи вие (авторите на статията) как сте изглеждали на вашия бал , а и по принцип и след това критикувайте Никой не ви дава право да превръщате хората в посмешища заради едно моментно желание или избор ,излагайки ги пред цялата си аудитория от "читатели" . Аман от мнения и коментари ,големи модни експерти се изкарвате всички ,но и вие на дали сте цвете за мирисане
35
Не е посочен 30.05.2013|18:03
" В заглавието пише :Вадещите очите цветни изцепки на абитуриентите"в подзаглавието "Най-колоритните абитуриентски хрумвания" а в ТЪЛКОВНИЯ РЕЧНИК ПИШЕ:КОЛОРИТ ОЗНАЧАВА 1. Спец. В изобразителното изкуство – съчетание на цветове в картина за постигане на емоционален ефект. Ярък колорит. Жив колорит. 2. Живописност, характерност, окраска. Екзотичен колорит. Придавам колорит. Нося колорит. "ВАДЕЩИ ОЧИТЕ" СА ВАШИТЕ ЗАГЛАВИЯ , А НЕ СНИМКИТЕ НА АБИТУРИЕНТИТЕ КАЧЕНИ В ГАЛЕРИЯТА !
34
Не е посочен 30.05.2013|17:57
Галерията е интересна
33
Не е посочен 30.05.2013|17:55
В заглавието пише: "Вадещите очите цветни изцепки на абитуриентите"В под заглавието -"Най-колоритните абитуриентски хрумвания "КОЛОРИТ ОЗНАЧАВА : 1. Спец. В изобразителното изкуство – съчетание на цветове в картина за постигане на емоционален ефект. Ярък колорит. Жив колорит. 2. Живописност, характерност, окраска. Екзотичен колорит. Придавам колорит. Нося колорит. На мен лично ,като гледам тази галерия ,нито едно хрумване не ми "извади очите" Дупките по пътищата ,ниските заплати ,здравната система и още мн.др.неща ми "вадят очите", всеки ден ,не само през май!!!
32
Не е посочен 30.05.2013|17:51
На 6 снимка лилавия костюм на момчето е супер якия ...
31
Не е посочен 30.05.2013|17:19
Много ми е интересно да видя всички критикуващи как са били облечени на техните балове.
30
Не е посочен 30.05.2013|17:01
въпреки всичко имаше и няколко хубави модела,не казвам ,че няма излагации ,но защо всичко критикувате
29
Не е посочен 30.05.2013|16:58
Е някои са си доста прилични :)
28
Не е посочен 30.05.2013|16:44
Критици винаги се намират! Сега като се замисля и моята рокля за бала не бе доста по-различна и какво от това - аз се харесвах и чувствах добре, кой каквото иска нека си говори.
27
Не е посочен 30.05.2013|16:11
селски пръчки с леопардови щампи.
26
Не е посочен 30.05.2013|15:39
Всеки харесва различно, но са се постарали.
25
Не е посочен 30.05.2013|15:37
Много оригинални са били повечето момичета.
24
Не е посочен 30.05.2013|14:45
къде ги видя тези кифли
23
Не е посочен 30.05.2013|14:27
много ми е грозно.като се замисля често чета подобни статии в които само се намират кусури и казват на черното бяло.защо не се радваме на тези красоти които виждаме
22
Не е посочен 30.05.2013|14:23
тая година биват, не може всичко на всички да харесва,ама поне не са като миналата година като евтини...
21
Не е посочен 30.05.2013|14:13
този път хич не изглеждат зле.
20
Не е посочен 30.05.2013|14:08
Хайде стига вече с тези абитуриентки. Много е снобарско да се обсъжда коя с какво се е облякла при положение, че всичко зависи и до финансово положение, личен вкус, фигура и т.н.
19
Не е посочен 30.05.2013|13:57
за този ден са се постарали да изгледат страхотно и различно.като цяло повечето момичета изглеждат страхотно , с хубави рокли,аксесоари и т.н някои са по- цветни други по не знам си какво , но какво лошо виждате не мога да разбера , всеки си има вкус , не са прекалили по никакъв начин с нищо
18
Не е посочен 30.05.2013|13:33
Абе нали трябва да се каже нещо,кой знае пишещите какви чучела са били на бала си,ама сега нали, на чужд гръб и 100 тояги са малко!
17
Не е посочен 30.05.2013|13:23
понякога се чудя имат ли огледала изобщо.
16
Не е посочен 30.05.2013|12:57
Като цяло тази година не е имало изцепки като миналата, а даже и роклите са доста хубави, тъй че не е редно да се гледа на таз годишните абитуриенти с лошо
15
Не е посочен 30.05.2013|12:54
Покрай многото чалга, секс и кич, трябва да кажем, че имаше и много хубави момичета, които обаче не се забелязваха.
14
Не е посочен 30.05.2013|12:40
Мамини сладки кифли
13
Не е посочен 30.05.2013|12:07
О, Боже, какво е това странно видение разположило се на дивана на последната снимка??
12
Не е посочен 30.05.2013|12:06
по-голяма част от показаните са хубави. личи че момичетата са се постарали в избора, искали са да бъдат оригинални
11
Не е посочен 30.05.2013|12:06
важното е те да се харесват, хубаво е,че няма изцепки като миналата година, когато бяха просто покъртителни, сега изглеждат добре, всеки си има стил и може да му се радва ;)
10
Не е посочен 30.05.2013|12:05
това на снимка 27 не ми хареса
9
Не е посочен 30.05.2013|12:04
тези които са се снимали на фонтана са малки смешни
8
Не е посочен 30.05.2013|12:03
големи мацки са повечето
7
Не е посочен 30.05.2013|12:00
само не ми хареса онази която се е пременила като ученичка. голямо клише
6
Не е посочен 30.05.2013|11:59
тази галерия е хубава
5
Не е посочен 30.05.2013|11:58
много са идейни повечето рокли
4
Не е посочен 30.05.2013|11:57
това на снимка 12 обаче не ми харесва
3
Не е посочен 30.05.2013|11:57
за тези рокли може да се каже че са интересни и оригинални
2
Не е посочен 30.05.2013|11:56
всички искат да се изявяват като холивудски звезди
1
Не е посочен 30.05.2013|11:55
Тези тоалети не са крайно зле
Специални оферти
Реклама от 3Bay