Пестеливата кралица и нейният дрешник » към статията

Сподели галерията:
Неизвестна рокля, парка от секънд хенд, колие Ash, чанта Michael Kors, обувки Rocket dog.
Сподели снимката:
1 от 5
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 31.12.2011|18:07
Поздравления за прекрасния блог, Мира! Много се радвам, защото обичам да следя такива , но досега само чуждестранни блогове.Обожавам да посещавам магазини секънд хенд- без това да ми е мания:), защото там има истински находки!Те могат да придадат индивидуалност на човека със стил!Много уважавам чувството за мярка в облеклото! Радвам се тук ще "сверявам своя часовник" Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година! Успехи имного ,много здраве и усмивки!:)
2
Не е посочен 16.11.2011|17:27
Най-накрая някой женски сайт с практични съвети за мода и дрехи на достъпни цени! Няма какво да се лъжем, повечето модни списания са за боклука, предлагайки модни сетчета с дрехи на цени, колкото няколко средни месечни заплати у нас. Сляпото следване на модните трендове ни връща в соца, когато всички ходехме еднакви като нощни шкафчета...
1
Не е посочен 16.11.2011|17:00
Съгласна съм, че в България този, който се облича различно или не е "по модата", го гледат накриво. Забелязала съм. че в малките градове излиза сезонно модно течение и всички започват да ходят облечени като с униформи. Никога не съм разбирала момичетата, които държат винаги да се носят по последен писък на модата, дори и когато не им харесва. В другите страни има свобода в обличането и в модните мирогледи. Права е Мира Гюлева за униформеността, големите лога и май-вече ментетата.
Специални оферти
Реклама от 3Bay