Светът на модата прекали » към статията

Сподели галерията:
Сподели снимката:
1 от 9
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 14.04.2012|18:36
Трябвало е да се осмее това, че в модния бранш манекенките стават все по-млади и затова са използвали дете. Цял свят разбра криво статията. Относно родителите ѝ: баща ѝ е футболист, майка ѝ е водеща(ако не се лъжа). Защо да имат амбиции относно детето щом и двамата са известни и тя също е известна?! Тилен за пръв път стъпва на подиума на 5.
2
Не е посочен 30.11.2011|15:22
Първо- Vouge се пише Vogue! Второ- Писна ми от некомпетентни лица да коментират модата! Главната идея на тази корица е да покаже в какво се превръщат децата днес. Екипът на Vogue цели да ни информира за екселерацията,а не да толерират "сексуализирането на децата"! Светът днес е страшен.Всички го знаем това! Родителите трябва да бъдат информирани и да пазят децата си! Тази статия обаче е криворазбрана...
1
Не е посочен 18.08.2011|12:34
Родителите с техните амбиции наистина прекаляват. Искат на всяка цена децата им да бъдат такива, каквито те никога не са били, което е адски глупаво. Децата са красиви и сладки, но когато са естествени. Разбира се всяко едно от тях иска да изглежда като какичките от модните списания, но за всяко нещо си има време. Колкото по-малки бъдат, когато започнат да се гримират и да си топират косите, толкова по-бързо стават такива момичета, от които се възмущаваме всички.
Специални оферти
Реклама от 3Bay