Скъпите дрехи на Азис, Николета и Галена

Сподели галерията:

Тази седмица Азис за пореден път реши да изтъква колко е заможен, какви скъпи дрешки си купува и колко е важно това. Ето какво написа "костинбродския славей" на стената си във Facebook: "Колко жалък може да стане човек в незнанието и в стремежа да осмее и оплюе богатите и известни българи! Визирам жалките,малки драскачи които получават по 10 лв. на публикация! Дънките с орела който е точно върху ....ми са от последната колекция на ''Dsquared2''...! Не виждам защо Валери да не си купи същите след като са последен писък на модата!!!! Но думата ''Мода'',дребните душици я свързват с пазарите от които пазаруват те!!!" Ще подминем без коментар арогантността, с която Азис си позволява да обижда хората. Но тъй като се интересуваме от мода, решихме да поразгледаме наистина колко струват предложенията на еднояйчните близнаци Дийн и Дан Катен, които творят под името на канадския лейбъл DSquared2. Установихме, че освен Азис (или по-скоро женският му вариант на име Азия), големи почитателки на скъпия бранд са и приятелките му Николета Лозанова и Андреа, както и още няколко поп-фолк певици. В галерията ни можете да видите за какво става въпрос, цитирали сме и някои цени.  

Сподели снимката:
1 от 17
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 27.10.2012|02:02
Мили дами, това че тук пише тези суми не означава, че наистина струват толкова. Не съм роб на модата, но нося скъпи дрехи. Купувам ги от интернет и същите тези дънки съм ги виждала на много, много по ниска цена- ОРИГИНАЛНИ. Та я тези "вип персони" нека докажат, че и те не пазаруват от там с 50-60-70 процента намаление като мен. И тук говоря за оригинални и маркови дрехи, а не евтини имитации. Пример: ботуши на UGG Australia ги купих за 190 вместо за 585 лева. И моля Ви не ме съдете, че пак са скъпи и така нататък, защото знам, че много хора не могат да си го позволят, а и не искам да претендирам с това, че аз мога. Давам ви примера за да си направите сметка, че в много случаи нещата не са такива каквито ги пишат. А повярвайте ми знам, те пазаруват точно от такива места. Имала съм контакт с такива хора и доста пъти съм им затваряла устите.
4
Не е посочен 26.10.2012|19:40
Излишна показност си е това, имайки предвид за какви пари работят тук хората, а и честно казано далеч по-добре и интересно облечени млади дами виждам по улицата и то със символични средства от тези фенове на марковото.
3
Не е посочен 26.10.2012|16:13
Както имаше една реклама. Едно създават модата, пък нашенките постоянно се изтрепват да са в крак с нея. Какво да се прави, като имат пари, нека дават хиляди за парцали.
2
Не е посочен 26.10.2012|16:09
Прекалено арогантно се е изказал Азис . Това , че има пари не му дава право да обижда хората .
1
Не е посочен 26.10.2012|16:04
Какво им дреме на близнаците "какви дами" им носят дрехите,те ги създават,за да ги продават :)Щом се купуват,значи всичко е наред
Специални оферти
Реклама от 3Bay