Годишен хороскоп 2019: ОВЕН

ОВЕН: 21 МАРТ - 19 АПРИЛ

Годишен хороскоп 2019: ОВЕН

Слънчевото затъмнение от 2 юли в Рак може да ви накара да преосмислите жизненото си положение, Овен. Мислили ли сте да излезете от града или, евентуално, да отидете някъде по-градски? Подгответе се, като прегледате вашия договор за наем или ипотека, и се консултирайте със съквартиранти и партньори, преди да вземете окончателно решение.

Щастливият Юпитер ще прекара по-голямата част от 2019 г. във вашия девети дом на експанзия. Използвайте всяка възможност, за да разширите хоризонтите си. Особено Юпитер ви дава късмет за международни пътувания, ако предпочитате да учите чрез нови преживявания. Ако разширявате ума си по-близо до дома ви, това е по-привлекателно за вас, помислете за възможностите си за висше образование. Така или иначе, инвестирайте в себе си - ще откриете възможности за растеж през цялата година.

Меркурий, вашият планетен владетел на здравето и работата, ще претърпи три ретрограда през тази година. Вместо да се занимавате с това, което не трябва да правите през тези периоди, прекарвайте време в търсене на неща, които сте загубили, свързвайки се със стари приятели, и проверявайте двойно работата си. Нептун, планетата на мечтите, ще обитава 12-тия ви дом на духовността и несъзнателните мисли през цялата година - не забравяйте да слушате вътрешната си същност.

КАРИЕРА

Тази година Сатурн и Плутон, планетата на трансформация, ще си сътрудничат във вашия 10-ти дом на кариера, а късметът на Юпитер ще се присъедини към тях в началото на декември. Смятаме, че това трио е пословичният джетап, прикрепен към гърба ви. Плюс това, Венера, вашата планета на финансите, се движи напред през цялата година! Когато за пръв път получите голяма заплата, трудно е да избегнете преразход - не позволявайте на късметът да ви предпази от спестяване, Овен.

Уран, планетата на промяната, ще се премести от вашия знак на 6 март в Телец, където ще остане за следващите седем години. Знакът на Телец определя доходите и работата - възможността да достигнеш пълния си потенциал е на път. Съпротивлявайте се на желанието да харчите повече, където и да отидете, пестете внимателно и създайте светло бъдеще за себе си.

ЛЮБОВ

Тази година Венера ще премине цяла обиколка около Колелото на Зодиака. Ако сте сами, установяването може да не е приоритет. Ако сте във връзка, може да се почувствате нефокусирани, сякаш сте на неравна земя. Тези нестабилни чувства могат да се разсеят на 7 март, когато Уран, планетата на промяната, се премества в Телец през следващите седем години. Любовният ви живот може да намери повече баланс след това.

Обвързаният Овен да отбележи 20 март и 19 април в календарите си. Тези пълни луни се срещат в дипломатическия знак Везни, напомняйки ви за важността на "даването и приемането". Любовта не трябва да бъде непрекъсната тръпка, Овен - търсете утеха и стабилност, ако искате смислена връзка. Ако сте сингъл през юли, прегърнете вътрешното си спокойствие, когато комуникационната планета Меркурий влезе в Лъв. Време е да се покажете!

Само не забравяйте, че планетата пратеник ще бъде във втория си ретрограден на 7-ми - нещата може да се загубят в превода. Отърсете се от неправилните комуникации и се насладете на слънцето!

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay