Годишен хороскоп за 2020- Везни: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Везни: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Везни (родени между 24 септември и 23 октомври), седмият знак на зодиака, е въздушен знак и се управлява от планетата Венера.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Везни за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако вашият рожден ден е между 23 септември и 3 октомври. Хороскопът на Везни за 2020 г. прогнозира, че предстоят много пътувания на къси разстояния и много взаимодействие както с най-близките ви приятели, така и с важни и мощни нови сътрудници. Това, което показвате на света, ще бъде решителност и сила и ако задържите нещата така, ще постигнете велики неща. 

2-ри декан: ако сте родени между 1 и 4 октомври. Според хороскопа за 2020 г. децата играят много важна роля през следващата година. Или ще имате собствено дете или детето вътре във вас ще ръководи живота ви през тази година. 

3-ти декан: ако вашият рожден ден е между 14 и 23 октомври. Тази година нещото, върху което трябва да работите, е да имате по-голяма вяра в себе си и да намирате сили за всичко, което ви предстои. 

Влияние на планетите върху Везни през 2020 година:

Добре дошла, 2020! Добре дошла, щастлива година! Новата година започва с празнична атмосфера след бурната 2019 година, която възстановява жизнената сила на Везните и ги призовава да се съсредоточат повече върху своите желания и своите хобита. По този начин, с нова визия за нещата и живота като цяло, 2020 г. е годината на връзките за Везните. И когато казваме взаимоотношения, имаме предвид всички видове отношения: професионални, приятелство, семейство, любов, колаборация и т.н.

Сатурн проявява строгост и прагматизъм, особено в областта на социалните и междуличностните отношения, ограничавайки взаимодействията, които не съответстват на определени жизнени стандарти и норми. Юпитер възстановява безопасността и доверието, вдъхва енергия и жизненост и носи постижения в повечето области на живота.

Юпитер в Първи дом е благоприятен и за тези, които искат да променят вида си към по-добро и да имат по-добри отношения със собственото си тяло. Да спите достатъчно, да се съсредоточите върху здравето, а не върху теглото, да се храните здравословно и да спортувате - това са основните неща, които ще ви помогнат да изглеждате по-добре и да сте по-здрави. 

Тази година Уран, планетата, която насърчава обновяването и свободата, ще ви предизвика да промените връзката си. Уран има енергизиращ ефект, но също така и непредвидимо действие, което може да ви притесни по различни поводи, като се има предвид, че Везните обичат хармонията. 

Венера, вашата управляваща планета, може да създаде някои проблеми в работен аспект. Това е момент, в който професионалните взаимоотношения могат да се разпаднат и всичко може да започне от откриването на заговор срещу вас. Везните ще почувстват нуждата да харчат повече пари, да се забавляват, да се открояват чрез социалния си статус.  Всичко това може да навреди на материалното им положение, което също ще бъде изпитание за връзката.

В периодът, в който Марс е ретрограден, ще преразгледате методите за изкарване на пари и ще похарчите доста пари за изплащане на непогасени заеми. 

Между 14 октомври и 3 ноември Меркурий е ретрограден в Скорпион и Везни. За Везните това е период на емоционален дисбаланс и отричане. За да могат да се справят през тези три седмици, когато са по-чувствителни от обикновено, Везните трябва да имат по-добър контрол върху емоциите си и да избягват да бъдат доминирани от някакви силни чувства. Нещо повече, сега е моментът, в който те трябва да се научат как да се примиряват с нещата, които не могат да променят, и да ги преодолеят. Те могат да се чувстват несигурни за себе си и връзката си, но всичко това са мимолетни чувства и ако успеят да ги контролират, успешно ще преодолеят тези три седмици, които са толкова трудни за тях.

Любов и връзки

През 2020 г. при затъмнението през март отношенията могат да бъдат разочароващи или да ви наранят. Именно по ваш избор сега определяте колко интензивни ще бъдат тези разочарования. Трябва да се подготвите, като се погрижите първо за себе си. 

Кариера и работа

Нови, креативни, иновативни начини за печелене на пари от нова, креативна, иновативна работа е това, което ви очаква през 2020 г. и далечната 2021 г. Изграждането на солидна здрава основа е възможно сега. През последните няколко години сте работили здраво и сега ще пожънете успехите от упоритата си работа. 2020 година ще бъде и година, изпълнена с амбиции. След успехите, които ще постигнете, ще повярвате, че можете и още. 

Пари

Бъдете щедри, но не разхвърляйте пари, които сте изкарали с много трудно, безразборно. Изглежда привличате възможност и пари непрестанно, което е страхотно. Придобиването на нови умения и знания ще ви донесе още повече пари, така че не спирайте да работите върху себе си. 

Здраве

През тази година ще имате интересен към алтернативни лечебни практики и тези алтернативни практики, които лесно можете да включите в живота си, ще доведат до почти необясним резултат като подобрена сила и издръжливост на тялото и ума. 

Източник: yearly-horoscope.org

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Овен

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Телец

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Близнаци

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Рак

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Лъв 

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Дева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


6 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay