Годишен хороскоп за 2020- Лъв: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Лъв: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Лъв, огнен знак, който се управлява от Слънцето и е вторият астрологичен знак на лятото.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Лъв за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако рожденият ви ден е между 23 юли и 1 август. Тази година ще бъде посветена на ученето и надграждането. Вашите действия ще бъдат насочени към справяне с отговорностите и реализиране на целите ви. 

2-ри декан: ако вашият рожден ден е между 2 август и 12 август. Партньорствата остават жизнено важни за вас през тази година. Ще бъдете заредени с енергия през цялата година и ще имате невероятен растеж.

3-ти декан: ако вашият рожден ден е между 12 и 22 август. Вашият любовен живот ще бъде извън вашия контрол. Но това не е лошо нещо. Ще имате повече смелост в този аспект през тази година и най-сетне ще получите нещата, за които сте мечтали. 

Влияние на планетите върху Лъв през 2020 година:

Сатурн е във връзка с Плутон на 12 януари и това ще ви донесе много късмет, оптимизъм, много бодрост и работоспособност, според Хороскопа за 2020 за Лъв. Всички тези съвършени съставки ще направят 2020 г. идеална година за хората, родени под астрологичния знак Лъв. Юпитер може да ви донесе интересни и примамливи възможности през първите девет месеца на 2020 година.

Въпреки това се препоръчва да действате предпазливо и внимателно. 

Внимавайте, особено през март-май и август-септември 2020 г.: тези периоди са много предизвикателни за Лъвовете и са с високо ниво на риск. От друга страна Сатурн ще бъде хармонично свързан с Уран, което означава, че любовта на Лъвовете ще бъде силно стимулирана. 

Новите идеи ще ви донесат много пари, Лъвове! 

Когато Марс е ретрограден, между септември и ноември, Лъвовете може да срещнат трудности в конструктивното управление на емоциите. Те трябва да се научат как да не се опитват да контролират другите, нито да отстояват властта си. Да сте резервирани е ключът към всичките ви проблеми. Когато станете по-резервирани, вашите проблеми ще се решат. 

Венера ще бъде ретроградна след 5 октомври 2020 г., ще имате прилив на енергия, който ще усили желанието ви да изразявате своите чувства, любов и романтика към някой наистина специален.

През 2020 г. Лъвовете се радват на подкрепата на Сатурн и Уран, които благоприятстват прогресивните промени и обновявания, базирани на добре обмислен план, който ще им помогне да разработят важни дългосрочни проекти.

Освен това Уран ще даде на Лъвовете енергия и идеи, докато Сатурн предлага упоритост, мъдрост и стратегия.

Любов и връзки

2020 г. няма да донесе лесни отношения. Трябва да бъдете обичани и ценени, възхитени и никой няма да успее да покрие очакванията ви през тази година. Ще се окаже, че сте закъснели и ще платите цената за това. Въпреки че периодът след пролетта не е време за дългосрочни отношения, към края на лятото ще имате допир до любовта, а ако имате партньор, отношнията ви ще се подобрят. 

Кариера и работа

2020 г. ще ви изправи пред предизвикателства в областите на управление, координиране, ръководство и сътрудничество. Време е за тестване на уменията ви. Най-вероятно няма да получите повишение или напредък в кариерата през 2020 г., но ще изградите стабилни основи за предстоящи успехи. Ще бъдете отговорни и ще имате все по-голямо чувство за отговорност към работата и колегите. 

Пари

Ще имате нужда от конфликти. Тази ваша нужда обаче ще бъде ограничена от чувството за отговорност. Не бъдете прекалено самоуверени, трябва да вкарате ред във финансовия аспект на живота си. 

Вашето бъдеще по отношение на парите зависи от тази година. Сега е моментът да инвестирате в бъдещето си. Ще бъдете фокусирани върху дома и семейството през 2020. 

Здраве

Здравето ви също може да бъде поставено на изпитание. Ще ви е необходима много издръжливост и енергия, за да се справите. Ще научите урока си от това изпитания и ще започнете сериозно да се грижите за себе си. Тази година е най-подходящата да започнете да тренирате

Източник: yearly-horoscope.org

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Овен

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Телец

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Близнаци

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Рак

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


2 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay