Годишен хороскоп за 2020- Стрелец: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Стрелец е деветият астрологичен знак от зодиака, огнен знак е и се управлява от Юпитер.

Според вашия хороскоп за 2020 г., през годината в живота ви ще настъпят много промени, Стрелци, и ще получите шанс да промените начина, по който възприемате света и начина, по който светът възприема вас.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Стрелец за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако вашият рожден ден е между 23 ноември и 2 декември. Ще получите награди за инвестирания труд. Ще започнете нова връзка през 2020 година или ще подновите стара такава. Ще продължавате да изграждате вашия вътрешен  свят и ще трябва да вложите много енергия в това. 

2-ри декан: ако сте родени между 3 и 12 декември. Годината ще бъде изпълнена със страст и ще бъде изключително важно да имате хора до себе си, които да ви подкрепят. Ако действате сами, нямате никакъв шанс да успеете.

3-ти декан: ако рожденият ви ден е между 12 и 21 декември. През тази година ще преживеете драматична промяна в начина, по който общувате. Защитавайте своите виждания и не променяйте начина си на мислене, въпреки останалите промени, които ще настъпят.

Влияние на планетите върху Стрелец през 2020 година:

Ретроградната Венера ще ви помогне да се фокусирате, но ще донесе и много обърквате, тъй като няма да разбирате какво искат хората около вас, при положение, че вие давате всичко от себе си. Ще търсите отговор на въпроса: "Какво ме прави щастлив?". Ще почувствате необходимостта да се изолирате от другите, за да създадете по-добра връзка със себе си. 

В края на 2020 г. много Стрелци ще успеят да установят нови житейски принципи. При представителите на тази зодия, които са късметлии, всичко ще се случва с помощта на откровеността.

Периодът, в който Меркурий е ретрограден, ще бъде малко по-напрегнат за Стрелците.

Вероятно е да получите много добри новини от семейството и да пътувате. Когато е възможно, се препоръчва да се избягват дългите пътувания, но в случай, че са неизбежни, трябва да внимавате.

Влиянието на Сатурн върху Стрелец: Ще бъдете по-загрижени за сигурността и материалния комфорт от всякога. Няма да има неочаквани финансови скокове и всичко, което ще спечелите, ще е чрез много усилия и работа. Ще отдавате по-голямо значение на спестяванията си, мислейки за мрачни времена. Ще бъдете загрижени и по-предпазливи от нормалното. Това ще ви донесе спестявания, но не и комфорт. 

Това, че Марс ще бъде ретрограден в Овен, ще повлияе на Стрелците в професионален аспект, като ще се появят повече трудности и препятствия. Ще разполагате с два месеца, в които да преоцените и организирате по различен начин някои аспекти, свързани с работата.

Периодът, в който Уран ще бъде ретрограден в Телец, започващ от 16 август, ще се отрази на любовния живот на Стрелците. Ще научите много неща за любовта и живота и тогава ще бъде моментът да поемате рискове в любовния си живот.

Любов и връзки

През пролетта на 2020 г. ще имате кратко пропадане на привидната стабилност, която е отличителната черта на тази година. Вие сте в разгара на "основен ремонт" на живота си и това ще се разпростре и във вашите взаимоотношения. Това, което сте загубили през последните години, ще бъде възстановено и ще бъде много по-хубаво. 

Кариера и работа

През тази година ще бъдете фокусирани по-скоро върху себе си, отколкото върху кариерата си. Няма да ви се случи някаква професионална промяна или важно събитие в този аспект. Пред последните години сте се развивали, издигали и сега вашата повишена производителност ще бъде вашата награда. Ще бъдете отдадени на работата си. През първата половина на годината ще завържете контакти, които ще ви бъдат много полезни в бъдеще.

Пари

През 2020 г. изобилието, по-високата степен на обучение, пътуванията и философията са ключови думи, които ще участват в начина, по който парите стигат до вас или се увеличават тази година. Време е обаче да бъдете внимателни в инвестициите. След края на лятото можете да се откажете от предпазливостта.

Здраве

Ако имате някакви проблеми със здравето през тази година, те ще бъдат незначителни. През пролетта на 2020 година ще се чувствате много отпаднали и изморени, но с началото на лятото ще получите прилив на енергия. Ще имате силно усещане за вътрешен мир и удовлетворение, каквото не сте изпитвали отдавна.

Източник: yearly-horoscope.org

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Овен

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Телец

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Близнаци

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Рак

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Лъв

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay