Годишен хороскоп за 2020 година

Годишен хороскоп за 2020 година

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Според годишния хороскоп, някои от нас ще се съсредоточат върху забавленията, удоволствията и хобитата, докато други ще използват своето творчество, амбиция и увереност, за да постигнат много успехи.

2020 ще бъде изключително важна година, защото поставя началото на нова ера: съединението между Юпитер и Сатурн поставя началото на нов 20-годишен цикъл.

Тази връзка ще повлияе главно на водните знаци (Рак, Скорпион и Риби).

Връзката между планетите и тяхното разположение ще повлияе на нашия живот и ще определи до известна степен нашите личности, така че очаквайте повече информация за предстоящата година, за всеки зодиакален знак.

Любовен живот

През тази година ще имате шанса да разпознаете истинските си приятели, тези, на които можете да разчитате и които ще бъдат до вас през целия ви живот. Ако все още не сте намерили своята сродна душа, тези приятели могат да ви помогнат.

В началото на годината е възможно някои приятелства да се разпаднат, но истинските ви, верни приятели ще останат до вас.

Съвместимост на зодиакалните знаци

През тази година родените под знаците на Огъня (Овен, Лъв и Стрелец) рядко ще имат добри отношения с Водните знаци (Рак, Скорпион и Риби).

По същия начин въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей) няма да са на една и съща вълна със зодиакалните знак на Земята (Телец, Дева и Козирог).

Тези, които все още не са намерили своя партньор, вероятно през тази година ще го направят. Внимавайте как изграждате тази връзка, хармонията в двойката трябва да се поддържа, защото ще настъпят две затъмнения.

През септември Марс ще разбуни духовете. Ако Овните нямат партньор в живота си, през този период може да го срещнат. Може да се появят и някои пристъпи на ревност. Венера може да накара хората да правят неща, които обикновено не биха направили. Ретроградният Нептун пък може да ви накара да бъдете недоволни от това, което имате сега.

Кариера

Ще имате много работа и звездите са на ваша страна. Можете да се окажете в някои противоречиви ситуации с началниците си, защото се опитвате сами да решавате проблеми, без да се консултирате с другите.

Възможно е да възникнат някои препятствия, докато се опитвате да постигнете целите си, но тези препятствия няма да бъдат много трудни за преодоляване. Опитайте се да подхождате творчески, като избягвате рутината.

Финанси

През 2020 г. е възможно да получите професионално признание и дори да спечелите голяма сума пари. Ако имате конкретни проекти, намерете необходимите инвеститори, които да ги реализират. През втората част на годината можете да очаквате големи разходи. Нашият съвет е да слушате интуицията си.

Здраве

Началото на годината ще донесе някои здравословни проблеми, причинени, от една страна, от стреса, на който сте изложени, а от друга, от лошата диета. Тази година здравето трябва да бъде основната грижа за Козирозите. 2020 ще бъде най-доброто време за някои промени в начина на хранене.

Влиянието на планетите върху зодиакалните знаци през 2020 г.

В астрологията Юпитер - Сатурн е основният планетен цикъл, използван за изучаване на историческите периоди. Връзката между тези две планети се случва веднъж на всеки 20 години и има силен основополагащ характер, описващ началото на нова политическа, икономическа и културна ера. Тази връзка се осъществява във Водолей. 2020 г. представлява началото на "ерата на Водолеите" или "златната ера", период, в който икономическото равновесие на света ще бъде възстановено.

На 14 декември ще има слънчево затъмнение. Затъмнението ще бъде видимо в Тихия океан и в южната част на Северна Америка. Козирозите могат да възобновят своите проучвания и да се ориентират към други области, представляващи интерес за тях. Освен това те може да получат новини от чужбина, които могат да променят коренно ситуацията.

Според астролозите тази година ще бъде белязана от четири частични затъмнения на Луната и две слънчеви затъмнения, които ще окажат слабо влияние върху живота на хората. Появата на Новолуние ще има положителен ефект върху всички зодиакални знаци, символизиращо ново начало, предприемане на инициатива, стартиране на нов проект или отваряне на нов етап в конкретна сфера на живота.

Лунни затъмнения

10 януари 2020 г. - Лунно затъмнение - Пълнолуние в Рак

5 юни 2020 г. - Лунно затъмнение - Пълнолуние в Стрелец

5 юли 2020 г. - Лунно затъмнение - в Козирог

30 ноември 2020 г. - Лунно затъмнение - В Близнаци

Ретрограден Меркурий през 2020 г.:

17 февруари (в Риби) - 10 март (във Водолей)

18 юни - 12 юли (в Близнаци)

14 октомври (в Скорпион) - 3 ноември (във Везни)

Ретроградният Меркурий ще причини проблеми с комуникацията. Освен това, дори ако внимателно анализирате какво трябва да направите, има големи шансове да промените решението си, преди да стигнете до съобщаване на идеята си на някого или просто не можете да приложите на практика тази идея.

Ретроградна Венера

Периодът между 13 май и 25 юни ще донесе емоционални проблеми в живота на двойките, като няма да можете да изразявате любовта си и ще обвинявате противоположния пол за всички ваши проблеми.

Ретрограден Плутон (между 25 април и 4 октомври)

Той ще донася важни и внезапни промени през цялата 2020 г., възможен период на оттегляне, самота, загуба на някой скъп човек и други трудности, които имат за крайна цел важна духовна еволюция, след като се преодолеят всички проблеми.

Юпитер в Козирог

Дисциплината и отговорността - са качествата, които всички зодиакални знаци ще получат благодарение на Юпитер. Телците ще бъдат реалисти и ще избягват да поемат твърде големи рискове и ще постигнат успех само чрез упорит труд.

Рибите желаят да имат партньор, който може да им помогне да постигнат много неща.

В заключение, това е година, посветена на преоценка и дългосрочни цели, което налага обективност и постоянство, качества, които има при Сатурн във Водолей.

Както показва хороскопът за 2020 г., увереността и отвореността към бъдещето се осигуряват от Юпитер в Козирог.

Очаквайте подробен хороскоп за 2020 година, за всеки зодиакален знак от 2 до 13 демември.

Източник: yearly-horoscope.org

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

3 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay