Защо да прочетете книгата на Лоран Гунел "Човекът, който искаше да бъде щастлив"

Ревю: "Човекът, който искаше да бъде щастлив"

Защо да прочетете книгата на Лоран Гунел "Човекът, който искаше да бъде щастлив"

Ако искате да намерите път към себе си, да опознаете по-добре сетивата си при това без да ходите на консултации при психолог – това е вашата книга.

 

Човекът, който искаше да бъде щастлив“ се различава от популярната психология, която може да намерите на книжния пазар. В нея няма блудкави твърдения и насоки, Лоран Гунел така е съумял да напише разказа за лутането на една човешка душа, че да накара читателя сам да разбере какво го кара да НЕ се чувства щастлив или да преекспонира нещастието си.

 

Авторът е известен френски психолог, специалист по личностно развитие. Но като че ли не толкова професията, колкото личният му опит и пътуванията по света, са оказали влияние върху формирането му и утвърждаването като професионалист. Гунел не случайно избира остров Бали като място, където да ситуира разказа си. Екзотичният остров е предпочитана дестинация сред специалистите, занимаващи се с психология, хомеопатия и дори с хипноза. Отговорите, които търсим днес, са намерени още в миналото, просто понякога се оказва, че не търсим на правилното място.

 

Екзотичният остров Бали е едно такова място, а книгата на Гунел е точният пътеводител.

13 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay