Грешките, които да Не допускаме в облеклото за работа

Не обличайте това на работа!

Изборът на подходящ тоалет за работа ще разкрие едновременно личната ви харизма и професионализма ви. Късата пола и джапанките няма да направят подходящо впечатление на шефа ви. Ето какво да избягвате, за да си изградите безупречна репутация в офиса.

 

Различните специалности изискват различно облекло и все пак има златни правила и принципи, които важат с пълна сила и спазването им е проява на добър вкус и професионализъм. Със сигурност тенденциите в облеклото за свободното време не са изборът, който ще подчертае сериозното ви отношение към бизнеса. Дамите, които държат да изразят уникалното си отношение към модата могат да го направят чрез малки акценти и аксесоари, добавени към костюма. Ето какво да избягвате, когато се чудите какво да облечете за поредния дълъг ден в офиса.

 

Убийствени токчета

Мъдро би било да избягвате главозамайващо високите обувки, когато отивате в офиса. Дори и да са невероятно красиви и съблазнителни и да доминират на улицата и модните дефилета, те определено не са добър избор за работното ви място, където не е добре облеклото ви да предизвиква моментално внимание и да ви създаде лоша репутация. Вместо това направете впечатление с изискания си тоалет и перфектно подбрани аксесоари. Ако сте почитателка на тесните дънки или свободните панталони ги комбинирайте с ниски и елегантни пантофки, които едновременно са удобни и създават желаното впечатление. Освен твърде високите обувки, избягвайте и сложните комбинации от ярки цветове и смелите детайли като камъни, вериги и капси.

 

Мрежест чорапогащник


Това е един от най-противоречивите модни артикули на всички времена и това че е страхотен избор, ако отивате в най-новия клуб не значи, че същото важи и за офиса. Най-добре е да избягвате мрежата докато подбирате тоалета си за следващия работен ден. Заложете на плътен, матов чорапогащник и оставете предизвикателните тенденции за свободното време, за да запазите безупречната си репутация пред работодатели и колеги. Чрез подобни аксесоари поемате твърде голям и ненужен риск. Оформете външния си вид със стилни и класни тоалети независимо от работата си и сезона.

 

Чехли

Лятото и високите температури приканват към по-свободни облекла и обувки. През този сезон много дами опитват да облекчат дългите часове в офиса, носейки чехли. Това е една от най-големите грешки допускани в офис облеклото. Да, може да намерите много стилен, красив и изискан чифт, но това не е достатъчно извинение да го обуете преди да тръгнете за работа. Комбинирайте женствените блузки и свободните панталони със сандали, защото няма нищо по-смущаващо от това да се разхождате из офиса с чехли или още по-лошо с джапанки.

 

Мини пола

Погледите на колегите след вас няма да направят шефа ви толкова щастлив, колкото ви се иска. Мини полите са задължителна част от гардероба на всяка дама, която да подчертае прелестите й... в свободното време. По-добре обаче изхвърлете този тренд от офис облеклото си, защото може да ви причини много проблеми и главоболия вместо да ви спечели уважение. Подбирайте поли със скромна дължина около коляното, която едновременно ще подчертае красотата ви и няма да предизвика неподходящи асоциации.

 

Най-важният съвет, който можем да ви дадем е да разчитате на интуицията и стила си, като пречупвате любимите си модни тенденции през призмата на офис облеклото и се стараете да не излизате от границите на благоприличието. Успешен работен ден!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay