5 актуални тенденции, които мъжете мразят!

И господата имат мнение по въпроса...

5 актуални тенденции, които мъжете мразят!

Ние жените определено обръщаме внимание на актуалните тенденции и се опитваме да си спазваме, за да сме в крак с модата. Дори понякога това да включва наистина нелепи дрехи, грим или аксесоари. Освен, че го правим за себе си, за да се чувстваме красиви и добре в кожата си, го правим и заради мъжете наоколо. Без значение дали сме необвързани, или имаме половинка.

Господата обаче често не одобряват някои от тенденциите, които избираме за себе си. И има някои определени неща, които изобщо не харесват. В крайна сметка и те си имат мнение и ни обръщат внимание повече, отколкото предполагаме. Понякога може да не забелязват новата ни прическа, но повярвайте ни, ако се приберете с 4 сантиметра коса върху главата си, веднага ще забележат. Просто има някои неща, които мразят. А ето и кои са те.

Рунтави вежди

5 актуални тенденции, които мъжете мразят!


Колкото и модерна да е тази тенденция, мъжете просто не я харесват. Гъстите, рошави вежди може да са изключително алтуални, но не и сред господата. Те предпочитат добре оформените, по-тънки вежди, които внимателно подчертават очите на дамата до тях. Те си имат достатъчно рунтави вежди, които не искат да виждат на лицето на половинката си.

Изкуствени мигли

5 актуални тенденции, които мъжете мразят!


Мъжете поначало не харесват нищо изкуствено. Те се радват на естествената и неподправена красота на жените. Затова изкуствените мигли също не са им любими. Това обаче не може да ни спре да ги използваме, когато искаме да подертаем очите си и да добием драматичен и секси вид. За съжаление, не всяка от нас се радва на гъсти мигли, които изглеждат страхотно само след нанасяне на спирала. Така че господа, съжаляваме, но няма да се откажем от тях!

Къса прическа

5 актуални тенденции, които мъжете мразят!


Когато казваме къса обаче, имаме предвид много къса. Т. нар. пикси прическа, не е от любимите на господата. Както не обичат перфектните къдрици, които трябва да внимават да не развалят, ако случайно поискат да ни погалят, така не харесват и много късите коси. В крайна сметка, жената е жена, за да има дълга коса, която той да пипа и върти между пръстите си. Неговата коса е достатъчно къса и той не иска да вижда същото пред себе си.

Дълги нокти

5 актуални тенденции, които мъжете мразят!


Докато ние сме луди по най-различните дълги маникюри, които има в момента, той се ужасява, когато ги погледне. Мъжете откровено се стряскат от тях и ги приемат за заплаха. В крайна сметка, ако решим можем да сме доста агресивни при скандал, а ноктите ни могат да се превърнат в идеалното оръжие, което да издере очите му. Поне той така си го представя!

Лепкав гланц

5 актуални тенденции, които мъжете мразят!


Много мъже се мръщят, когато целуват начервените си приятелки, защото цвета остава и по техните устни. Когато стане въпрос за гланц обаче, може изобщо да не получите целувка. Повечето гланцове са лепкави, а това дразни господата. Ние обаче смятаме, че те тайничко се радват на вкуса и усещането от подобна целувка и просто се правят на мъжаги, които не харесват "такива” работи.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay