TikTok полудя по новия тренд "Плачещ грим"

TikTok полудя по новия тренд "Плачещ грим"
TikTok

Не мислехме, че нещо може да ни изненада в грима, но ето, че в момента дамите смятат, че са по-красиви, след като "са му ударили един хубав плач". Да, точно така - подпухналите, влажни очи и зачервените нос и бузи са новия популярен тренд сред любителите на грима.

Хубавото е, че няма да ви се наложи да се разплачете наистина, за да постигнете тази визия. За нея си има подхдящи продукти!

Но защо искаме да изглеждаме така, сякаш сме плакали с часове? Връщайки се години назад, се досещаме, че всъщност трендът на "тъжното момиче" бе наложен от Tumblr културата. Но това са дълбини, в които не искаме да навлизаме, защото може да стане твърде депресиращо. Да кажем просто, че в тийнейджърските ни години бе модерно да изглеждаме тъжни. И тъй като модата се върти като колело, ето че тази тенденция се завърна в малко по-подобрен вариант.

По някакъв начин всички тъжни момичета "процъфтяват", благодарение на откритостта на Gen Z относно психичното здраве и тяхната радикална уязвимост. Артисти като Били Айлиш и Селена Гомез говорят искрено за проблемите си с психичното си здраве, докато видеоклиповете на потребители на TikTok, които правят същото, са също толкова често срещани, колкото и уроците по грим.

Интересното е, че видеата с грим уроци за култовата в момента визия събират милиони гледания. Така, че, ако ви се прииска да отговорите на новия тренда, то по-долу можете да видите как да го постигнете.

@zoekimkenealy #greenscreen crying makeup look tutorial Can I go as a crying person for Halloween or is that not a thing #cryingmakeup #tearmakeup #cryingeyes #makeupforhalloween ♬ Show Me How (Album V) - Men I Trust

Устните задължително трябва да са леко замазани, сякаш продуктът се излива от контура на устните. Нанесете розов нюанс от кремообразно червило и размажете с четка извън очертанията. Нанесете кремообразен руж върху очите, под очите, по бузите и на върха на носа. След това поставете малко течен блясък върху долния клепач и завършете визията с гланцови сенки за очи. Извийте миглите без да слагате спирала.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay