Дъгата в грима отново е на мода

Дъгата в грима отново е на мода

Вероятно почти не съществува човек, който да е чувал името Мишел Фан. Бихме я нарекли основоположничката на бюти гуру културата в YouTube, защото именно тя е човекът, който въведе грим уроците под формата на видео. Първият клип на Мишел се появи в мрежата преди цели 14 години и до днес тя е една от най-разпознаваните личности в онлайн пространството със своите над 8 млн. абонати в YouTube.

Характерно за Мишел е да налага трендове в грима. След няколкогодишна пауза, наскоро тя се завърна и тихомълком започна да създава нови и нови тенденции в начина, по който се гримираме. Възможно е да си спомняте как преди години дъгата беше символ, който присъстваше почти навсякъде из грим света. Малко по малко тази тенденция се измести от други, но изглежда, че колелото отново се завъртя и ето, че дъгата пак е на мода. Преди няколко дни Мишел сподели видео, в което нагледно демонстрира завръщащата се мода с дъгите и ние нямаме търпение да ви покажем.

Хайлайтър дъга

Обожаваме да поставяме хайлайтър на скулите именно, защото озарява лицето ни и добавя допълнителна драма в грим визията ни, разбира се не прекалена. Хайлайтърът с цветовете на дъгата определено е смело решение за всекидневието, но нанесен по правилния начин той е много по-приложим, отколкото можете да си представите. За да "хванете" по малко от всеки един цвят използвайте твърда, плоска четка. Разнесете по скулите с движение отгоре надолу.

Дъгата в грима отново е на мода

Тази визия е малко по-необичайна от това, на което сме свикнали и именно затова трябва да постараем да я съчетаем с правилното облекло и прическа. Тук правилото е едно - нищо крещящо и фрапиращо, така че хайлайтърът да е главен герой в нашата визия. Останалите елементи от грима трябва да бъдат неутрални и семпли по същата причина.

Цветни вежди

Дъгата в грима отново е на мода

Този вид определено не е за всеки ден, но пък е толкова ефектна и дори малко откачена, че ни се прииска да я изпробваме. Пък и онлайн пространството прелива от подобни визии. За да постигнете перфектните цветни вежди Мишел Фан препоръчва да заложите на омбре ефект. Започнете с нанасянето на по-светъл нюанс  в предната част на веждите и плавно прелейте към по-тъмен в края им. поставете тъмнокафяво или черно във външните ъгли на веждите, за да ги подчертаете по-силно.

Дъгата в грима отново е на мода

Металическо червило

Дъгата в грима отново е на мода

Това е може би любимият ни тренд от последните няколко години. Той отново е тук, за да ни сдобие с изкусителни и бляскави устни. Има нещо в този металически завършек, който ни кара да се чувстваме по-секси отвсякога. Тук можете да заложите на класическа едноцветна визия или отново да експериментирате с омбре ефект. За да го постигнете нанесете тъмно червило във външната част на устните и по-светъл нюанс във вътрешната. Прелейте прецизно и воала - имате перфектното омбре върху устните си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay