Д-р Филип Дженти представя революционна технология за фетална ултразвукова диагностика у нас

На медицинския симпозиум тази година ще бъдат разгледани теми като ехокардиографско изследване на фетално сърце, лицеви малформации, подвеждащи находки и артефакти, аномалии на плода, фетална хирургия и плацентарна дисфункция

Д-р Филип Дженти представя революционна технология за фетална ултразвукова диагностика у нас

На 2-ри юни т.г. в Capital Fort, ще се проведе втория по ред специализиран симпозиум за акушер-гинеколози на Инфинита, с основна тема фетална ултразвукова диагностика. Водещ лектор в събитието ще бъде световно-признатият специалист по пренатална диагностика, д-р Филип Дженти.

В програмата той ще представи новите методи за ехокардиографско изследване на фетално сърце и откриване на лицеви малформации на плода, ще отбележи кои са най-често допусканите лекарски грешки по време на прегледа, ще даде препоръки на българските АГ специалисти за различни артефакти и накрая ще обърне внимание на сложните случаи.

Симпозиумът е едно от поредицата професионални събития на д-р Дженти в Европа, като посещението се организира в сътрудничество с компанията, развиваща световно наложената марка ехографи Mindray – едни от най-предпочитаните ултразвукови апарати в света.

Преди да пристигне в София, той ще изнесе лекции във Варшава (Полша), Бърно (Чехия), Букурещ (Румъния) и Белград (Сърбия). Д-р Филип Дженти пристига в нашата страна по покана на организатора – компанията Инфинита, ексклузивен представител на ехографите Mindray за България. Модератор на работната част ще бъде доц. Валентина Мазнейкова, а в програмата ще вземат участие и други доказани български АГ специалисти, като проф. Димитър Марков, доц. Виолета Димитрова, д-р Петя Чавеева и д-р Виолета Стратиева , които ще представят своя опит и практика по темите.

Всички участници в специализирания форум ще могат да се докоснат до новата революционна ехографска технология Resona 7, чиято премиера по света бе съвсем наскоро, в края на март. На симпозиума Resona 7 ще бъде представена за пръв път в България, тъй като на нея д-р Дженти ще прави своите демонстрации на живо.

Симпозиумът се провежда с подкрепата на Българска асоциация по ултразвук в медицината, Българска асоциация по ултразвук в акушерството и гинекологията, Българско научно дружество на акушер-гинеколозите от доболничната помощ, Национален съюз на акушергинеколозите от доболничната помощ, Асоциация по майчино-фетална медицина.

За д-р Филип Дженти

Приносът на Д-р Филип Дженти към развитието на ехографските технологии е мащабен. Той има над 35 години научен и практически опит в проследяване развитието на плода.Специализацията му е скрининг за фетални аномалии Т2, фетална кардиология и 3/4 D ехография, фетална биометрия и здраве.

Освен лекарската практика, дълги години д-р Дженти работи в тясно сътрудничество с водещите световни разработчици на ехографски технологии, за да може да постигне отлична диагностика. Неговата тясна колаборация с развойните центрове води до огромен принос в разработването на нови ултразвукови технологии, подпомагащи диагностицирането и дейността на АГ специалистите в пренаталната диагностика.

Д-р Дженти е автор е на множество книги и научни издания. Той е основател и редактор на най-големия безплатен ресурс в интернет за обучения по пренатална ултразвукова диагностика, TheFetus.net.

Станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay