Да пресъздадем една от емблематичните прически на Ким Кардашян

Ким Кардашян може да се трансформира така, както никой друг. Тя непрекъснато променя визията си до неузнаваемост, но някак винаги успява да заложи на стил, който да ѝ отива. Във всяка кройка, цвят и стил, които тя гордо носи по улиците, на събития или в социалните мрежи, е вложено много внимание и старание. Почти всяко нещо, което тя носи се превръща в тренд.

По същият начин стои и въпросът с прическите. Ким е преминала през най-различни форми, стилове и цветове. От разучпената прическа в кестеняво до емблематичната права коса, тя е вдъхновила милиони в техния избор на фризура. Кардашян приема прическата си много сериозно и се доверява на звездния фризьор Крис Апълтън, който превръща косата ѝ в истински шедьовър. Той постоянно експериментира с нейния външен вид като негово дело е изсветлената прическа на Met Gala през 2022 г. Тя отнема повече от 14 часа и определено привлича вниманието.

Напоследък любима ни е стегнатата, висока опашка с малък кок, която Ким често носи на фотосесии, събития и дори във всекидневието. Тя е стилна и същевременно изглежда доста практична.

Независимо дали я обичате или мразите, тази прическа тепърва ще се превръща в тренд. Добрата новина е, че е супер лесна за постигане. В интервюто си за Vogue през септември 2022 г. Крис Апълтън описва подробно тази визия и съветва как да я постигнем.

"Обичайният кок на Ким е по-нисък, докато този следва линия на очите", посочва той.

Това, което прави прическата уникална е това, че наподобява мокра коса. Всички помним мокрите и вълнообразни къдрици на Ким Кардашиян на Met Gala 2019, които се превърнаха в една от най-обсъжданите ѝ визии. За да пресъздадете нейната конска опашка с кок, ще трябва да отделите само 5 минути от сутрешната си рутина. След като нанесете обилно количество от любимите си продукти за коса, съберете косата си в елегантна конска опашка. След това издърпайте половината опашка през ластика, като оформите малък кок.

Ако имате бретон или много високи етажи, вероятно ще ви бъде по-трудно да постигнете визията. Можете да опитате да пригладите стърчащите кичури с лак или друг предпочитан от вас продукт. Но все пак, опашката с кок ще се получи при всички положения, дори и горната част на косата да не е перфектно пригладена.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay