Да се маскираме като зодиакалните знаци

Нестандартни идеи за костюмиране в последния момент

Да се маскираме като зодиакалните знаци

Както обичат да си планират нещата, американците сигурно се готвят за Хелоуин още от пролетта. При нас няма такова нещо. Първо, защото сме си такива - "последноминутковци". И второ, нощта на Вси Светии не ни е празник, а просто заимстван от другите повод да се позабавляваме.

Ако в последния момент ви изникне оферта за довечера, не бързайте да я отхвърлите само, защото не сте си измислили маскировка. Имаме две спасителни идеи за вас. Препоръчваме ви нашата миналогодишна статия, в която подробно сме обяснили как да си съставите готин костюм за по-малко от час

В случай, че там не си харесате нищо, ето и новото ни предложение. Защо не се маскирате като животното или персонажа на зодиакалния си знак? Или на асцендента си? 

Постарахме се да измислим възможно най-бързите, лесни и ефектни начини, по които може да се докара вида на всяка от зодиите.

Овен 
Виждате различни варианти на снимките горе. Ако успеете да си намерите подходящи завити рога - прекрасно. Но дори и това да не се случи, пак имате изход. Можете да си ги измайсторите набързо: изрязвате от плат четири еднакви парчета със съответната форма, зашивате ги две по две и пълните получените "чорапи" с памук. 

Що се отнася до грима на овена, подходящо е да изрисувате лицата си с чертички и точки, които приличат на традиционните за някои племена. Комбинирайте всичко това с кожени дрехи.

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Телец 
За този костюм също трябват подходящи рога. Можете просто да си вземете дяволски такива (продават се в изобилие) и да ги облепите с кожа. А можете и да направите рога от собствената си коса, както е показано на снимката. Отново смятаме, че кафявите кожени дрехи ще допълват най-добре визията на телеца.

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Близнаци
Успяхме да измислим два варианта. Единият е да спуснете част от косата си през средата на лицето и да гримирате двете половини по показания начин - сякаш имате две лица. Тази визия притежава и препоръчителното за Хелоуин страховито излъчване. Другото ни предложение е да се комбинирате с приятелка, която също е зодия Близнаци, и да се облечете еднакво. Ако искате да предизвикате истински фурор, можете и да нахлузите една обща голяма тениска - така ще бъдете сиамски близнаци.

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Рак 

Ще ви трябват червени дрехи и червена шапка - най-добре да е шапка за плуване. Прикрепете към нея изрязани от картон щипки и големи забавни очи, които да стърчат нагоре. Готови сте!

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Лъв 
Тук облеклото е особено важно. Най-подходящо ще бъде, ако намерите дреха от плюшена бежова материя. Или ако просто намерите плюшена бежова материя - от нея можете да си скалъпите лъвска опашка и космати гети за краката. Може и за ръцете. В краен случай просто се облечете в свтлокафяво и си припомнете идеите ни за това как можете да се гримирате като лъв.

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Дева 
Решението е едно - бяла нощница. Оттам нататък, от вас си зависи какъв модел точно да изберете. Целомъдрена или невинно прелъстителна искате да изглеждате? Можете да се спрете на голяма и консервативна ретро нощница, но е възможен и обратният вариант - еротична прозрачна такава.

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Везни 
То е ясно ще ви трябва везна. Колкото по-голяма и орнаментирана, толкова по-добре. Единственото неудобство е, че ще трябва да я мъкнете в ръка или на рамо цяла вечер.

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Скорпион 
Облечете се в черно. Ако е кожено или латексово, най-добре! Ако е прилепнало по тялото и секси - също. Направете си прическа, наподобяваща опашката на скорпион. Снимките показват два възможни варианта. Ако косата ви не е черна, използвайте перука. Нарисувайте си и татуировка със зодиакалното животно. И това е - отровната ви провокативна визия е готова.

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Стрелец 
Още една зодия, която ще изглежда особено секси под формата на хелоуински костюм. Ако сте си играели с момчетата като деца, знаете как се прави лък. Ако ли не, може би е време да се научите. Можете да гарнирате маскировката с чувство за хумор, ако сте придружени от мъж и закрепите червена ябълка на главата му.

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Козирог 
Най-подходящо е да си направите характерните за този зодиакален знак рога от коса. Ако собствената ви "грива" не е достатъчно дълга, използвайте изкуствени кичури.

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Водолей 
Няма как - ако това е вашата зодия и искате да се маскирате като нея, ще трябва да се разхождате цяла вечер със стомна в ръце. Подходящо е останалата част от визията да включва феерични или футуристично ориенталски мотиви.

Да се маскираме като зодиакалните знаци
Риби 
То е ясно - Рибите се представят като русалки. Разбира се, най-лесният вариант е да си вземете готов костюм в стил Ариел. Но ако нямате пари или време, не е чак толкова трудно и да си го скалъпите сами за кратко време. Трябва ви дълга пола тип "рибя опашка". Ако вие си нямате такава, попитайте приятелките си - все отнякъде ще се намери. Не е изключено и да се издокарате и с обикновена дълга пола, прилепнала по тялото.

За по-морска визия, можете да завържете на кръста си шал за плаж. Подходящото горнище е сутиен или бански, гарниран с нанизи от миди и раковини. В грима са добре дошли всякакви камъчета, брокати и синьо-зелени нюанси.

Остана само да ви пожелаем щуро купонясване в призрачната нощ. Лакомство или пакост? - Което си изберете!

Ако тази статия ви е харесала, можете да харесате и Jenite.bg във фейсбук! Все пак предстоят още много празници, а ние сме пълни с предложения относно отбелязването им.

30 9
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



19
Не е посочен 01.11.2013|14:46
Аз пропуснах маскирането, децата се бяха маскирали.
18
Не е посочен 31.10.2013|16:57
17
Не е посочен 31.10.2013|16:54
Той си е карикатура, като цяло :)
16
Не е посочен 31.10.2013|16:54
И ти пак няма да го отбелижш ли? Моите деца много се радват и го правя заради тях:)
15
Не е посочен 31.10.2013|16:53
Е то стомна, ама и още нещо трябва. Кърпа, халат! :))
14
Не е посочен 31.10.2013|16:53
Ахха горките риби. В тоя студ по мрежа само..
13
Не е посочен 31.10.2013|16:52
Близанците са брутални!
12
Не е посочен 31.10.2013|16:52
Е добре, де за водолеите някаква тъпа снимка от Интернет ли намерихте?! Няма ли костюми и за тях?
11
Не е посочен 31.10.2013|16:46
Не ми хареса идеята за моята зодия.
10
Не е посочен 31.10.2013|16:23
Някои са много готини и диви, определено е идейно да се маскираш като зодията си.
9
Не е посочен 31.10.2013|15:51
Интересни са идеите,но няма да се маскирам.
8
Не е посочен 31.10.2013|15:23
да,ако си мислиш,че зодията ти те прави особен можеш да се направиш на нея.
7
Не е посочен 31.10.2013|14:59
така е ,само той изглежда толкова малоумно и абсурдно на фона на останалите, можеше да се постараят малко да измислят по-добър вариант.
6
Не е посочен 31.10.2013|14:43
Аз съм Стрелец и ми харесва как са показали предложенито.
5
Не е посочен 31.10.2013|14:40
така е, според мен този празник е повече за децата,отколкото за родители :)
4
Не е посочен 31.10.2013|14:28
Много забавни съвети, но тази година не смятам да отбелязвам този празник, децата обаче много ще се забавляват с костюмите и маските си.
3
Не е посочен 31.10.2013|14:26
всички толкова готини, а ракът прилича на карикатура, голяма простотия.
2
Не е посочен 31.10.2013|13:53
Май представителите на зодия Водолей сме най-ощетени, тъй като на мен лично това със стомната не ми се стори добра насока.
1
Не е посочен 31.10.2013|13:50
Харесват ми предложенията, аз съм Риби и ми допада маскировката.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay