Ресторант само за кучета предлага здравословно меню за четириногите в Бразилия

Кучешки ресторант в Бразилия

Заведох в този очарователен ресторант в Копакабана моите най-добри приятели - двегодишната Роузи и осемгодишният Давид. Те веднага одобриха избора ми за меню на деня. Личеше си, че им е адски вкусно - облизваха се, изпразниха чиниите и искаха още.

Размахаха доволно опашки.

 

Така звучи разказът на една случайна клиентка на ресторанта "Pet Delicia", който се намира в Рио де Жанейро, Бразилия. Специфичното при него е, че предлага храна само за кучета и дори извършва доставки по домовете. Това значи, че ако отидете на почивка в Рио, ще може да поръчате в хотелската си стая специални порции за домашния любимец.

 

В богатото меню на "кучешкия" ресторант могат да бъдат открити вкусни блюда с ориз, сезонни зеленчуци, агнешко месо и много други съставки. Всяка порция включва витамини и минерали, нужни за пълноценното развитие на кучетата, като всичко се нарязва на дребно, за да бъде по-лесна за смилане от тях.

 

Собственичката Роберта Камара се е отказала от кариерата си на учен, за да се посвети на четириногите си клиенти, които са между 20 и 30 на ден.

"Това, което предлагаме, са здравословни ястия за кучета, изготвени без никакви консерванти. Нашите гозби са различни от тези, които собствениците правят на любимците си вкъщи, защото всичко в тях е измерено от специалисти по храната за животните", пояснява самата Роберта.

 

Най-любопитното е, че цените в "Pet Delicia" не са високи - всички ястия струват точно толкова, колкото и консерва с кучешка храна от среден клас, но с разликата, че менюто в ресторанта за четириноги е много по-здравословно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay