Как да украсите четките си за грим

Как да украсим четките си за грим за по-малко от 20 минути

Как да украсите четките си за грим

Колко често поглеждате към четките си за грим, освен в моментите, когато влизат в употреба? Най-вероятно отговорът е "Почти никога”. Но тези ценни разкрасителни помощници не бива да бъдат приемани единствено като част от процеса на гримиране. Те могат да послужат като допълнителни аксесоари, които да красят банята или тоалетната ви чантичка и да ви карат да се усмихвате всеки път, когато погледът ви попадне върху тях.

За да направите четките си оригинални, се нуждаете от няколко лесни за набавяне предмета: четки за грим с дървени дръжки, темперни бои, обикновени четки за рисуване и шкурка за дърво.

Как да украсите четките си за грим

Ако четките за грим, с които разполагате, са боядисани предварително, изшкурете повърхността, докато не се покаже естествения цвят на материала. Това ще спомогне за по-лесното оцветяване на дръжките и за по-дълготрайното запазване на темперните бои.

Изберете цвят за основа, който да прозира под детайлите, които предстои да нарисувате върху четката. Повторете още веднъж, в случай че дървото все още прозира или резултатът е прекалено блед.

Последната стъпка е най-трудна, но и най-креативна: измислете си интересен дизайн и се опитайте да пренесете идеята върху повърхността на четките си за грим.

Как да украсите четките си за грим

За още интересни предложения следете Jenite.bg във Facebook.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay