Дженифър Лопес защити Бритни Спиърс, след като бившият ѝ мъж я нападна с критики

Дженифър Лопес защити Бритни Спиърс, след като бившият ѝ мъж я нападна с критики

Бритни Спиърс стана жертва на атаки и критики по повод родителството ѝ от бившия си мъж Кевин Федърлайн, с когото имат двама сина, Шон Престън и Джейдън Джеймс. Нейната стара приятелка, Дженифър Лопес, изпрати съобщение за подкрепа на Спиърс в Instagram Стори.

"Остани силна", написа Лопес, споделяйки повторно публикация, която впоследствие беше изтрита. Сторито включваше снимка на двете певици от 2001 г. на MTV Video Music Awards.

"В свят, в който имаш право да използваш краката си… сърцето… устата… очите… и тялото… за да изразиш себе си, както можеш!!! Декларация за НЕЗАВИСИМОСТ... за равенство и да бъдем равни!!! Без дори да ме докосвате, покривате и държите против волята ми в продължение на 4 месеца !!!.”, написа Спиърс.

"Както веднъж каза Дженифър Лопес," продължи тя, ""Поглеждаш към камерата и казваш на всяко малко момиченце по света да бъде шумно и никога да не се отказва от това да дава гласност на несправедливостта"!!! Тук съм, за да споделя, че свободата е състояние на духа!!! БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ ВСИЧКИ!!!”.

Лопес коментира оригиналната публикация с три емоджита със сърца.

Синовете на Спиърс и Федърлайн не са виждали много често майка си, а в интервю за ITV бившият танцьор твърди, че децата сами са решили да не я виждат или да присъстват на сватбата ѝ със Сам Асгари. След това Федерлайн сподели лични клипове на децата със Спиърс, които в крайна сметка изтри.

Адвокатът на Спиърс нарече това "нарушение" на личния живот на семейството, особено защото децата са само на 11 и 12 в клиповете.

"Независимо дали го осъзнава или не, г-н Федерлайн не само е нарушил неприкосновеността на личния живот и достойнството на майката на децата си, но е подкопал собствените си деца, чиято поверителност трябва да защитава", каза адвокат Матю Розенгарт пред Page Six.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay