Джесика Алба разкри своите анти-ейдж тайни, които всеки може да прилага у дома

В ерата на работата от вкъщи, когато всеки прекарва повече време на закрито, домашните процедури станаха необходимост дори за известните личности

Джесика Алба разкри своите анти-ейдж тайни, които всеки може да прилага у дома

Висококачествените козметични продукти и смарт устройства за грижа за кожата са тайната зад безупречния външен вид на Джесика Алба. Популярната американска актриса и бизнесдама разкри сама триковете си за красота у дома преди няколко дни в Instagram. За постигане на идеално чиста, хидратирана и сияйна кожа, Джесика демонстрира, че използва най-новото почистващо и анти-ейдж устройство на FOREO –LUNA 3, заедно с почистваща пяна от собствената си марка HonestBeauty.

Джесика Алба разкри своите анти-ейдж тайни, които всеки може да прилага у дома

"Създадохме тази пяна за измиване на лице, така че всички типове кожа (дори чувствителни) да могат да бъдат почистване сутрин и вечер без да се получава изсушаване и дразнене на кожата... Използвам я с четката за лице LUNA 3 на FOREO за истинско дълбоко почистване, тъй като тя помага за премахване на мръсотия, себум, омазняване и остатъци от грим. Чувството е просто УДИВИТЕЛНО!", сподели Джесикав Instagram, демонстрирайки нейната #SelfcareSunday рутина у дома.

В ерата на работата от вкъщи, в която живеем от 1 година и всеки прекарва повече време на закрито, процедурите у дома станаха от съществено значение дори за звездите и експертите по грижа за кожата като Джесика Алба, Рита Ора и Тата Харпър, които наскоро споделиха своите домашни трикове за красота с феновете си. Общото между тях е, че използват само професионална, чиста и натурална козметика и LUNA 3. Всички тези продукти са лесни за употреба у дома от всеки, който се стреми към професионални резултати и сияйна кожа по холивудски стандарт. Всъщност, водени от тези принципи, както Джесика Алба, така и Тата Харпър стартираха свои собствени козметични марки преди няколко години –HonestBeauty и TatarHarperSkincare, които се радват на висока потребителска оценка и са напълно съвместими със смарт устройства за грижа за кожата като тези на FOREO.

Джесика Алба разкри своите анти-ейдж тайни, които всеки може да прилага у дома

Тайните на Джесика Алба за сияйна и здрава кожа

Като актриса и бизнесдама със собствена козметична марка, Джесика Алба знае най-добре значението на грижата за кожата и безупречния външен вид.Актрисата създаде марката HonestBeauty през 2011 г., защото потребителите "не трябва да избират между това, което работи и това, което е добро за тях", обяснява тя.Днес марката предлага продукти, които идеално се вписват в тенденцията "чиста красота", както за грижа за кожата, така и за грим.Като майка на три деца, Алба е най-добрата реклама за собствената си марка, демонстрирайки смело лицето си без грим.

Джесика Алба разкри своите анти-ейдж тайни, които всеки може да прилага у дома

Ако искате кожа като нейната и да се вдъхновявате от рутината ѝ за грижа за кожата, не забравяйте да последвате профила ѝ в Instagram и да следвате нейните съвети за красота:

Стъпка 1. Подготовка за грижа за кожата – завържете косата си с любимото си копринено крънчи за коса (например тези на @slipsilkpillowcase). Те са идеални, защото не скубят и не уврежда косата, минимизирайки риска от заплитане.

Стъпка 2. Почистване на лицето с помощта на пяната за лице на @honest_beauty CalmOnFoamingCreamCleanser и на FOREO LUNA 3, която благодарение на мекия си силикон и нежните звукови пулсации премахва себума, замърсяванията, остатъците от грим и оставя кожата напълно почистена и блестяща.

Стъпка 3. Нанесете серумаBeautySleepResurfacingSerumна @honest_beauty, който, благодарение на получените от плодове алфа-хидрокси киселини, нежно изглажда кожата и премахва мъртвите кожни клетки. Джесика Алба го използва всяка вечер.

Стъпка 4. Масажирайте зоната около очите с EyeonixTool от @nursejamiela или с FOREO IRIS, който дори Парис Хилтън използва и е оборудван със звукови пулсации за намаляване на торбичките и тъмните кръгове под очите.

Стъпка 5.Нанесете овлажняващ крем Daily Calm Lightweight Moisturizer на @honest_beauty, който помага да се поддържа правилното ниво на хидратация на кожата.

Стъпка 6.Calm& Go FaceMistна @honest_beauty е термалнавода, която успокоява кожата и премахва зачервяванията, благодарение на съдържанието на провитамин В5. Джесика Алба го използва не само вечер, но и през деня за свежи сияен вид.

Джесика Алба разкри своите анти-ейдж тайни, които всеки може да прилага у дома

Защо LUNA 3е задължителна, ако искате професионални резултати у дома?

LUNA е продуктова серия на FOREO от смарт устройства за почистване на лице от ново поколение, които завладяха индустрията и постигнаха огромен успех, превръщайки се в еталон за премиум грижа за кожата. Продуктите LUNA съчетават ултразвуково почистване с разнообразие от режими за стягащ точков масаж, като всичко това се контролира от мобилното приложение FOREO FOR YOU. По този начин се предлага изцяло персонализирана грижа за кожата.Устройствата LUNA премахват мъртвите клетки, отпушват порите, като отстраняват остатъците от грим, и премахват до 99.5% от замърсяването и омазняването, които са причината за появата на акне при възрастните. Смарт уредите са толкова популярни по целия свят, че на всеки три секунди се продава по един продукт. Освен това думата LUNA дори е официално включена в Urban Dictionary (онлайн речник за жаргонни думи и изрази)като глагол за"почистване".Портфолиото на LUNA също така включва и специална колекция за мъже.

Последният и най-иновативен продукт от серията – LUNA 3, който беше пуснат на пазара през 2020 г., вече е любим на популярни личности като Рита Ора и Криси Тейгън. Освен че осигурява професионално СПА почистване на лицето в домашни условия, LUNA 3 предлага нежен анти-ейдж масаж за сияен и младежки вид, който всеки може да постигне от комфорта на собствената си всекидневна или баня.

В България продуктите на FOREO могат да бъдат закупени на www.foreo.com, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на www.notino.bg. Актуалната препоръчителна цена на LUNA 3 е 418 лева.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay