Дневен хороскоп за петък, 10 май 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 10 май 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес вашите проблеми трябва да са на първо място за вас. Трябва да ги вземете на сериозно и да опитате да измислите начин да се справите с тях. Поемете дълбоко дъх и опитайте да запазите спокойствие.

Телец

Толкова сте добри напоследък, че още един компромис едва ли ще ви направи впечатление. Днес ще ви бъде малко трудно да се владеете, особено когато става въпрос за пари. Опитайте да харчите разумно.

Близнаци

Някой ваш много близък човек ще се дистанцира от вас, но не се притеснявайте, временно е. Всеки има нужда от повече пространство от време на време, но можете да бъдете сигурни, че ще се върне при вас. 

Рак

Днес сте много практични и творчески настроени, което ви дава голяма преднина в работата и във всичко, което правите. Ще откриете нови черти на характера си, за които дори не сте подозирали.

Лъв

Днес е моментът да покажете на света какво имате и какво можете. Ще разрешите много проблеми, ще дадете много умни съвети и ще създадете много добро впечатление.

Дева

Социалната ви енергия е доста силна днес. Толкова сте уверени, че можете да се справите с абсолютно всичко. Днес е моментът да достигнете до член на семейството ви и да му помогнете.

Везни

Оставете настрана всички важни решения, които трябва да взимате. Просто моментът не е сега. Ако все пак сте принудени да го направите, започнете от най-простите и незначителни.

Скорпион

Днес сте по-позитивно настроени относно здравето си. Наслаждавайте му се и направете нещо, за да се чувствате още по-добре както физически, така и психически. Днес е добър ден за вас.

Стрелец

Днес ще успеете да се откъснете от хората, които ви дърпат назад. Стойте настрана от колегите си, днес ще работите по-добре, когато работите самостоятелно. Днес хората само ще ви пречат.

Козирог

Няма да стигнете до никъде днес, ако не говорите ясно и отчетливо. Трябва да се уверите, че знаете точно къде се намирате и точно къде искате да отидете. Поставете си ясна цел, за да можете да я постигнете.

Водолей

Заредени сте с положителна енергия и ще бъде грях, ако не я споделите. Заразете с добро настроение колеги, приятели, членове на семейството, дори непознати. Те ще отвърнат по възможно най-добрия начин.

Риби

Днес ще се чувствате най-добре, когато прекарвате времето си в тесен кръг от хора. Имате способността да преценявате хората много добре и ще успеете да подберете подходящите партньори.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay