Дневен хороскоп за петък, 23 септември 2022 г.

Дневен хороскоп за петък, 23 септември 2022 г.

Овен

Обстоятелства извън вашия контрол може да провалят желанието ви да бъдете с интимния си партньор днес. Работата или семейните задължения също могат да попречат. Недейте да вините никого - това няма да помогне, а само ще накара вашия човек да се почувства нападнат. Планирайте среща за друг ден.

Телец

Време е да отделите време на семейството и домашния уют. Единственият недостатък може да е, че настоящият ви партньор може да отсъства поради обстоятелства извън вашия контрол. Насладете се на изживяването и поканете семейството отново, когато партньорът ви е там, ако е възможно.

Близнаци

Очаквайте дълго, но необходимо телефонно обаждане от близък приятел или любовен партньор. Имате да обсъдите и разрешите много важни въпроси. Това предизвиква притеснение у вас, но трябва да проведете този разговор сега. Вероятно няма да има дългосрочни отрицателни ефекти, така че направете каквото трябва. Ще се почувствате много по-добре.

Рак

Днес може да откриете неочакван досега талант. Вероятно ще отнеме известно време да свикнете. Първите ви опити са колебливи и несигурни, но това е напълно нормално. Не се обезсърчавайте! Дайте си време. В крайна сметка ще ви хареса!

Лъв

Обърнете внимание на външния си вид. Това може да привлече вниманието на непознати, но важни хора.Имайте предвид обаче, че това може да предизвика известна ревност от страна на вашия партньор. Отпуснете се и се насладете все пак. Имайте предвид, че днешният ден е много подходящ за пазаруване на дрехи онлайн!

Дева

Телефонът ви е на път да прегрее. Сякаш днес всички се опитват да се свържат с вас, но не всеки ще успее. Проверете за проблеми, свързани с мобилния оператор, вероятно несъответствието идва от там.

Везни

Днес е подходящ ден да направите преоценка на вашите финансови цели. Имате някои нереалистични очаквания и може да се наложи да ги погледнете от по-практична светлина. Това не означава, че няма да се случат, а само че са склонни да отнемат малко повече време, отколкото бихте искали. Гледайте на това като на възможност да развиете своето търпение. Преработете бюджета си и действайте!

Скорпион

Започвате да развивате симпатии към някого, когото познавате по работа. Сега обаче не е подходящ момент да го преследвате. Бъдете търпеливи и оставете връзката да се развива. Чувствата ви може да са взаимни!

Стрелец

Във въздуха витае вдъхновението за писане, музика, рисуване, рисуване или други творчески дейности. Страхотни идеи могат да изникнат в главата ви! Единственият начин да избегнете разочарованието от пропускането на прекрасни идеи е да ги запишете веднага щом се появят. Воденето на бележки може да стимулира и допълнително вдъхновение.

Козирог

Днес може да срещнете стар приятел и изведнъж да го видите в различна светлина. Романтично, чувствено привличане, което никога не сте вярвали, че е възможно, може внезапно да ви порази. Опитайте се да прецените дали този човек се чувства по същия начин. Ако е така, планирайте среща. Не отхвърляйте тази възможност, защото сте обозначили този човек като "приятел".

Водолей

Любовните ви отношения са застрашени, поради сблъсък на волите. Опитайте се да създадете печеливша ситуация и за двамата, така че никой от вас да не се чувства компрометиран. По този начин развитието на връзката ви ще напредне.

Риби

Може да получите възможност да увеличите доходите си, чрез работа по артистичен или иновативен проект. Не оставяйте несигурността и съмненията в собствените ви способности да ви попречат. Имайте малко доверие в себе си. Обмислете всичко внимателно.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay