Дневен хороскоп за петък, 6 декември 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 6 декември 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Преглеждайте и-мейла и профилите си в социалните мрежи по-често, защото има човек, който трябва да ви предаде важно съобщение, но не може да се свърже с вас по друг начин.

Телец

Вашата енергия е доста стабилна, което означава, че сте в добра позиция, за да се справите с важните въпроси. Може да започнете първо с любовния си живот, той се нуждае от внимание.

Близнаци

Вашите близки преминават през труден период. Те се нуждаят от вашата подкрепа, но в момента са много уязвими. Изчакайте до утре сутрин, за да проведете тези важни разговори.

Рак

Социалният ви живот направо ви подлудява, но това не е най-лошото нещо на света. Трябва да бъдете в състояние да избегнете тези, които правят живота ви по-горчив и ви ядосват.

Лъв

Забавете малко и оставете думата на другите. Трябва да обмисляте думите и действията си повече. Скоро ще видите известен напредък, въпреки че няма да е точно това, което очаквате да видите.

Дева

Днес сте изключително спокойни. Ако хората около вас се карат или суетят, нужно е да им кажете само няколко думи, за да оправите нещата. Залавяйте се за работа.

Везни

Днес сте по-склонни да казвате "не", вместо "да", но това не винаги е нещо лошо. Може да осъзнаете, че точно тази ваша способност да отказвате ви спасява от загуба на време.

Скорпион

Денят е прекрасен да не правите нищо. Чакате да ви дойде вдъхновението и през това време е добре да не правите нищо. Дори ако е възможно отменете всички си срещи и контакти с хора.

Стрелец

Никой никога не е оспорвал вашите организационни умения и днес имате възможността да покажете колко чудесни са те. Вие сте идеално свързани с вашите файлове, вещи и проекти.

Козирог

Вярвате или не, имате цялата информация, която ви е нужна, за да направите реална разлика днес. Просто прегледайте бележките си и ще добиете представа за всичко.

Водолей

Искате да направите дългосрочни планове за живота си днес, но е по-добре за вас да изчакате и да проучите подробностите. Ако го направите, няма да съжалявате, че сте изгубили малко време.

Риби

Разгледайте фактите, свързани с вашите планове за деня. Почти със сигурност плановете ви се нуждаят от промяна, а вие имате правилната нагласа да ги поставите на местата им.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay