Дневен хороскоп за понеделник, 16 септември 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 16 септември 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Направете нещо страхотно за себе си днес. Винаги се грижите са околните, но днес е време да обърнете внимание и на себе си. Поглезете се и в никакъв случай не изпитвайте угризения за това.   

Телец

Много сте ентусиазирани за днешния ден. Ще се наложи да споделите положителните си емоции с други хора, тъй като вашите близки няма да бъдат до вас днес. Ще създадете нови приятелства. 

Близнаци

Очаквайте изключително странен сън довечера. Не се опитвайте да го тълкувате прекалено много. Той е резултат от разговорите през деня и плод на подсъзнанието ви. 

Рак

Днес дори не е нужно да разговаряте с най-близките си приятели, вие се разбирате само с поглед. Денят е много подходящ да работите заедно, всичко, с което се захванете, ще бъде успешно. 

Лъв

Днес сте творчески настроени и много креативни. Ако имате възможността да прекарате деня в правене на снимки, писане на текстове или дори пеене, ще се чувствате повече от страхотно. 

Дева

Вие и вашият партньор трябва да обсъдите проблем, който ви тормози отдавна. Не отлагайте този разговор, защото така проблемът се задълбочава. Отношенията ви са ценни, така че не ги проваляйте. 

Везни

Днес ще научите важен урок относно отношенията ви с хората. Това е един от онези моменти, в които трябва да подредите живота си и да вкарате малко ред в него. Напоследък е пълна бъркотия. 

Скорпион

Ще имате желанието да напишете гневен и-мейл или да се обадите по телефона на човек, с който имате сериозен спор. Успокойте се и не предприемайте никакви действия. 

Стрелец

Днес ще бъдете изкушени да се захванете с голям проект, но кажете "не”. Първо трябва да довършите всичко, с което сте се захванали. В противен случай просто няма да се справите

Козирог

Не можете да четете мисли, но днес имате чувството, че имате тази способност. Разбирате какво тормози хората само като ги погледнете. Емоциите ви са силно изострени днес. 

Водолей

Някой се нуждае от вашата помощ, но няма никаква представа какъв е правилния начин да ви попита. Опитайте да разберете от какво се нуждаят хората около вас, преди да са ви попитали. 

Риби 

Независимо дали определяте себе си като артист или не, имате нужните способности, за да виждате нещата точно така, както са в действителност. Споделете ги с другите по един креативен начин. 

 

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay