Дневен хороскоп за понеделник, 24 август 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 24 август 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес сте много по-емоционални от обикновено. Това се дължи на факта, че от доста време потискате емоциите си. Добрата новина е, че обстоятелствата са благоприятни за вас. Всичко работи във ваша полза.

Телец

Днешният ден е подходящ да направите големи покупки- вие и вашето семейство, въпреки че ви се струва, че не можете да си го позволите. Ще имате възможността да сключите добра сделка, не я изпускайте.

Близнаци

Вашето мислене е малко неясно днес, но това не означава, че не можете да направите сериозен напредък. Всъщност дори можете да използвате това във ваша полза, като направите някои големи рискове.

Рак

Желанието ви да говорите е налице, имате и нужните инструменти и способности, за да предаде съобщението, което искате. Днес направете нещо добро, положителната ви енергия ще ви помогне.

Лъв

Вашата лична сила е по-мощна от всякога, възползвайте се от нея. Това е явление, което не бива да пропускате. Ако сте част от някакъв екип, вие сте абсолютно необходими, за да върви работата.

Дева

Днес се чувствате като в капан, но просто трябва да се измъкнете от него, защото всичко е в главата ви. Това може да отнеме по-дълго, отколкото сте предполагали, но това е всичко, което можете да направите, за да се справите със стреса.

Везни

Въпреки че сте напълно сигурни в себе си трябва да помислите дали е разумно да се доверявате толкова сляпо на интуицията си. Ако всички факти казват, че интуицията ви винаги е права, продължавайте в същия дух.

Скорпион

Настроението ви не е особено приповдигнато днес. Има доста неща, които ви тормозят, но едно от тях ви безпокои най-много. Не се притеснявайте, каквото и да е, ще намерите решението.

Стрелец

Вашите творчески сили са изключително силни днес, но опитайте да ги използвате пестеливо. Хората около вас имат нужда вие да бъдете силни, защото те преживяват различни драми и имат нужда от вашата подкрепа. 

Козирог

Ангажирани сте с поне една връзка- тази с природата. Сега е най-подходящото време да я изградите и да се уверите, че има реален потенциал. Ако не е така, имате сериозна работа за вършене.

Водолей

Абсолютно сигурни сте, че в играта има повече от това, което можете да видите, но не сте сигурни от къде да започнете да търсите. Най-добре е да се съсредоточите върху това, което знаете и след това да започнете да мислите по-мащабно. 

Риби 

Вашите организационни умения и практичност са изключително важни днес. Трябва да свършите някои важни неща, но вашите хора са разпръснати навсякъде. Организирайте ги, за да свършите задачите максимално бързо.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay