Дневен хороскоп за сряда, 9 септември 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 9 септември 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Денят е толкова предвидим, колкото и настроението ви. Ако се чувствате добре, очаквайте хубави неща да ви се случват през целия ден. Ако пък се почувствате зле, очаквайте вселената да се срути на главата ви.

Телец

Вашата преданост към някого или нещо ще ви се отплати днес, затова се уверете, че наистина сте предани. Може да се наложи да опитате нещо малко по-различно, ако искате да бъдете забелязани.

Близнаци

Вашата сладка, романтична страна ще работи с пълна сила и може да се наложи да покажете на някого колко забавна може да бъде любовта. Дори ако просто се запознаете с някого, може да му направите силно впечатление.

Рак

Ако се придържате към текущата си програма, със сигурност ще имате сериозен напредък. Дори ако всичко изглежда загубено, ако дадете един последен шанс, всичко може да се нареди страхотно.

Лъв

Изглежда, че всички са се взели в ръце днес, включително и вие. Може би е подходящото време да се отдръпнете леко и да видите кой ще изпъкне най-много. Вие не се бутайте под светлините на прожекторите.

Дева

Днес ще изумите всички, особено себе си, с блестящите си идеи. Те може да изглеждат непрактични за момента, но това не е причина да ги отписвате напълно. Може един ден да ви потрябват.

Везни

Трябва да покажете на света какво сте направили днес, със сигурност ще бъдете забелязани. Поемете инициатива на работа или вкъщи и покажете на какво сте способни и какво ще правите от тук нататък.

Скорпион

Въпреки че някой близък, може би дори шефът ви бърза изключително много с всичко днес, вие ще бъдете в състояние да докажете, че нещата се случват най-добре, когато всички са спокойни.

Стрелец

Вашите надежди и желания плават все по-близо до повърхността днес, макар че това важи за почти всички. Опитайте да бъдете малко по-дискретни, когато става дума за изразяване на вашите нужди.

Козирог

Днес ще ви бъде изключително трудно да разбирате посланията на околните и това, което се опитват да ви кажат. Проблемът не е във вас, а във околните. Оставете нещата така, всичко това ще отмине.

Водолей

Гневът ви ще излезе на бял свят днес, но колкото и странно да звучи, това може да се окаже нещо положително. Уверете се, че можете да се контролирате и излейте всички тези негативни емоции.

Риби 

Днес няма да бъдете особено ориентирани по всички въпроси. Но ще ви бъде забавно да видите каква ще бъде следващата ви прищявка. Някой от близките ви ще ви предложи страхотна алтернатива.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay